Monica Hill, adica narcisista media Monica BUDA, e suparata pe Ziar de Cluj ca a mentionat-o in dosarul prostituatelor si pestilor din Dej, dar se face ca nu vede RECHIZITORIUL procurorului care arata ca HILL se antura cu curvele si proxenetii din dosar

Vinerea trecuta a fost ziua cand Monica Hill, o tarancuta botoxata pe care, de fapt, o cheama Monica Buda, a facut tot ce a putut ca sa ascunda ca apare in dosarul proxenetilor si curvelor din Dej. Ne-a sunat de o tona de ori, i-a pus pe altii sa ne sune, apoi ne-a dat un mesaj emotionant in care ne-a rugat sa nu ii distrugem "cariera", ca e cu "modelingul". Agramato, se scrie "modelling" si tu nu ai nicio cariera notabila in industrie. Esti doar o atarnatoare, o narcisista media dornica sa iasa mereu in evidenta. Ai in CV o falsa relatie cu Botezatu, despre care o tara intreaga stie ca e gay, apari in presa doar in ipostaze de taranca batausa, lovind alte balabuste in parcare, sau dand impresia ca esti lesbiana, ca sa mai scrie si de tine cineva in tabloide. Dar tu esti un zero in modelling. Inca ceva, papusa botoxata, Ziar de Cluj nu a scris niciodata ca ai practicat prostitutia alaturi de curvele de la Dej. Ziar de Cluj nu a facut altceva decat sa relateze ce SCRIE in RECHIZITORIUL procurorului, adica nu al unui om de pe strada.

Iar din rechizitoriu reiese CLAR ca tu, Monica BUDA Hill, ce pretinzi ca nu ai mancat usturoi, te-ai anturat bine de tot in pat cu proxenetul de joasa speta Lucian Jula. Stiai cu ce se ocupa, ai fost iubita lui. Apoi, mai departe, te-ai anturat cu prostituatele din dosar, asa cum reiese din intercptarea de mai jos. Stiai cu ce se ocupa alea, ca sunt curve cu bani, acuma ce vrei sa zici, fa, ca minte procurorul? Asta e anturajul tau in "modeling" - curvele si proxenetii? Aaaa, ca acuma ai un croat cu bani pe care il mulgi de cash si nu vrei sa afle ce discutii purtai acum 2 saptamani e altceva. Monicuta, acum 2 saptamani discutai cu o prostituata, nu acum 2 ani, sa zici ca sunt chestii din trecutul indepartat. 

BUDA MONICA, adica MONICA HILL, o instiga pe interlocutoare in continuare la prostitutie, ii da sfaturi, cum ar veni, poate din experienta, ii spune Renatei sa nu mai dea pestilor bani. Va dati seama ce talent de impresara are Monica Hill, cum face ea managementul curvasariei?

De fapt asta o deranjeaza pe Monica Hill, ca in interceptarea, nepublicata integral de presa, spune clar ca l-a iubit pe proxenetul Jula enorm si ca inca se gandea la el cat era cu "croatul". Ei, daca nu s-a publicat integral, o publicam noi acum.

 

 

 

 

Adauga comentariu