Mizeria din șantierul parkingului Primăverii 20 sau ce nu se vede în fotografiile postate de Emil Boc

Emil Boc a postat, în urmă cu 2 zile, pe pagina sa de promovare de Facebook, imagini cu stadiul lucrărilor la parkingul Primăverii 20, din Mănăștur. Imaginile de pe șantier arată impecabil: stadiu avansat de finalizare, ordine și curățenie.

Priviți cu atenție fotografiile de mai jos, pentru că vă vom arăta mai apoi și imagini necoafate de pe același șantier, așa cum arată el în realitate:

Jos pălăria pentru fotograful Primăriei, care reușește, de fiecare dată, să realizeze fotografii în care „e fain la Cluj”.

Aceeași realitate am fotografiat-o și noi, dar, culmea, în imaginile noastre, nu mai e fain deloc. Ordinea și curățenia s-au transformat în haos și în mizerie:

Frumusețea lucrărilor publice cu care se laudă administrația locală pare a fi în ochiul fotografului. Ochelarii de cal însă și-i poate pune numai privitorul.

Alegeți să priviți doar perspectiva coafată a Primăriei, a primarului? Sau și imaginile brute, de pe teren, cu realitatea necosmetizată, așa cum v-o  arată Ziar de Cluj?

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Adauga comentariu