Micile bucurii ale primarului Emil Boc în prima zi de „libertate” – a oprit circulația pe Bună Ziua pentru o poză și s-a încuiat într-o toaletă publică – VIDEOREPORTAJ

Primarul Emil Boc a gustat din plin prima zi de libertate. A organizat o întâlnire cu presa pentru a inaugura strada Bună Ziua și Parcul Între Lacuri, două investiții importante, care într-adevăr arată ca la carte și schimbă imaginea orașului. Pentru că aceste două lucrări le puteți vedea și dumneavoastră oricând, nu mai insistăm asupra acestui aspect ci vă prezentăm mai bine cum s-a bucurat Boc de prima zi de după starea de urgență.

Pesemne că i-a lipsit tare mult, în aceste două luni, să fie în centrul atenției și în mijlocul cetățenilor, pe votul cărora se bazează și la runda următoare de alegeri locale.

Periplul micilor bucurii ale primarului au început pe strada Bună Ziua, unde a oprit circulația pentru o poză care marchează finalizarea lucrărilor de modernizare.

De aici, alaiul de jurnaliști și angajați din Primărie a pornit spre Parcul Între Lacuri. Aici s-a distrat cel mai mult Emil Boc. Dar, mai bine, urmăriți în videoreportajul de mai jos ce show a făcut primarul în parc.

 

Adauga comentariu