MÂRLĂNIE marca TIȘE: banner jignitor la adresa sindicaliștilor de la Aeroport: „Noi nu apărăm inculpați! Degeaba urlați! #cecio”- VIDEO & FOTO

Circ gratis la protestul sindicaliștilor Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca, desfășurat astăzi între orele 15.15 - 16.15: Consiliul Județean a venit cu o contramanifestație, care pare a fi marca Alin Tișe, deși reprezentanții forului județean pun totul pe seama sindicatului din instituție. Un banner uriaș a blocat intrarea în Consiliul Județean, iar din niște boxe montate pe terasă răsuna un mesaj adresat conducerii Aeroportului, aluzie la faptul că David Ciceo a fost cercetat într-un dosar.  

Dacă Guvernul i-ar spune și lui, adică lui Alin Păunel Tișe, că „urlă” aiurea atunci când protestează, cum ar reacționa acesta? Ei bine, mitocănia personajului Păunel Tișe este reflectată de modul în care a decis să întâmpine sindicaliștii Aeroportului International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, chiar dacă era vorba despre o manifestație anunțată din timp. 

Păunel Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a atârnat un banner chiar la intrarea în sediul instituției, pe care a inscripționat un mesaj jignitor:

„Noi nu apărăm inculpați. Degeaba urlați. #cecio”.

Mesajul denotă lipsa de cultură civică și îl descalifică pe Alin Tișe. 

Câteva detalii, totuși, sunt de interes public: 

din ce fonduri a fost executat respectivul banner?

a beneficiat și de o autorizație în acest sens?

Ori Păunel Tișe este mai presus de lege? Cum și-a permis să blocheze accesul într-o instituție publică?

Prin urmare, cel care protestează cel mai vehement, făcându-și adeseori publice nemulțumirile la adresa Guvernului, desconsideră public instituția protestului.

Conform purtătorului de cuvânt al CJ Cluj, bannerul neinspirat ar fi fost realizat de către sindicaliștii Consiliului Județean Cluj. 

Potrivit aceluiași purtător de cuvânt, sindicaliștii au adunat bani de ordinul a câteva sute de lei pentru realizarea bannerului respectiv. Vocea de pe mesajul audio ar fi al unui angajat al unei regii, aflate în subordinea CJ Cluj.

Alin Tișe nu ar avea nici un amestec în această contramanifestație, susțin aceleași surse.

Sindicaliștii de la Aeroport nu au fost primiți la discuții.

Angajații Consiliului Județean au plecat mai devreme de la serviciu, cu învoire de la Alin Tișe care, la rândul său, și-a părăsit locul de muncă încă de la orele prânzului.

#cecio Reprezentanții Consiliului Județean susțin că nu știu ce înseamnă #cecio, deși este clar că mesajul îl vizează direct pe David Ciceo, directorul Aeroportului International „Avram Iancu”. 

Panoul urmează să fie demontat în scurt timp și va fi repus la intrarea în instituție, mâine, când va avea loc un nou protest al sindicaliștilor de la Aeroport.

Adauga comentariu