Marius Merca vine intotdeauna cu cea mai buna oferta pentru Primarie

"Sonorizatorul de serviciu" al evenimentelor organizate de Primaria Cluj-Napoca, Marius Merca are un talent aparte: reuseste intotdeauna sa vina cu cea mai avantajoasa oferta si sa puna mana pe fiecare contract de prestari servicii. In 2012, MM Show a incasat de la Primarie aproape 60.000 de lei pentru ca a asigurat sonorizarea la mai toate evenimentele publice. Anul 2013 a inceput mult mai promitator, numai pentru serviciile de la Zilele Clujului, Merca a incheiat un contract de peste 13.000 de euro si nu 8.000, asa cum declarase in presa la momentul respectiv. In 2012, atat la sonorizarea evenimentului Seri de Vara Clujene, cat si la sarbatorirea titlului de Capitala Europeana a Tineretului, Ziua Nationala, Targul de Craciun sau Revelionul, firma lui Marius Merca a fost aleasa dintr-o selectie de oferte pentru ca era cea mai ieftina. De Ziua Nationala, pentru cele cinci ore de concerte – mai multe ansambluri folclorice, Compact si DJ project, Primaria a platit MM Show 25.000 de lei. In acelasi pret a intrat si concertul Grimus si Mandinga, organizat in 25 noiembrie pentru sarbatorirea titlului de Capitala Europeana a Tineretului. 20.000 de lei a luat Marius M Show pentru sonorizarea a vreo doua ore de concerte de Revelion si 50 de minute de Ziua Unirii Principatelor, in luna ianuarie 2013. Pentru serviciile din Piata Unirii de Zilele Clujului, Marius Merca a ofertat 56.030 de lei, adica peste 13.000 de euro. Reprezentantii Primariei precizeaza ca factura nu a fost inca platita catre Merca. “Contracandidatii” Marius M Show in obtinerea contractelor de la Primarie pentru evenimente sunt firma bistriteana Show&events factory SRL-D, sau clujenii de la Byron SRL, Wattech Systems si Kamako Construct, dar de fiecare data oferte lor sunt cu cateva mii de lei mai mari fata de ale lui Merca.

Comentarii

Marius Merca is...

10.12.2013 16:51

[...] bani buni de multi ani asigurand sonorizarea la mai toate evenimentele organizate de administratia locala si judeteana, cu firma sa MM [...]

HUREZAN

07.08.2013 22:51

Daca are cel mai mic pret pentru sonorizari , care e problema ? Ca face parte din pdsr sau pdl nu are nici o relevanta in cazul asta . Deranjeaza pe cineva numele Merca ?

heyyy

17.07.2013 14:38

acum sa ii vezi si masinille :> pline de mamarute :) si flori

c.guevara

04.07.2013 08:50

Merca nu sonorizeaza doar evenimentele organizate de primarie ci si cele ale sindicacatului Civitas. Partidul are grija ce finatatorii sai, atat de mult incat isi obliga si vasalii sa cotizeze. Astfel la microrevelioanele organizate de cuplul de comici vestiti Bobina si Suciu rasuna "Verde-n nourat" si evident celebrul imn al OTPDL "Gasca mea nu poate sa stea linistita" !

ion uk

04.07.2013 00:08

Ati vazut daca Merca da bani si partidului din care face parte, PDL? Ceilalti, pariu ca nu au promis nimic !!

Adauga comentariu