Marius Bojiță, fostul rector al UMF Cluj - cercetat penal, ”amendat” de un deputat Clujean: „Priviți cum intră ca un cocoș în sala de ceremonii”

Fostul rector al UMF Cluj, Marius Bojiță, a participat la ceremonia de decernare a premiilor acordate de Iohannis astăzi la Cluj. Prezența acestuia, dat fiind că este protagonistul celui mai nou dosar de corupție de la Cluj, a fost ”amendată” de către deputatul USR, Emanuel Ungureanu. 

„ULUITOR! La ceremonia de decernare a multor premii electorale acordate de Iohannis astăzi la Cluj, a participat, exact cum am anticipat aseară și Marius Bojiță, fostul rector al Universității de Medicină și Farmacie din Cluj. Priviți cum intră ca un cocoș în sala de ceremonii. Marius Bojiță face parte din garnitura roșie dură a Umefistanului și este de câteva zile urmărit penal de către DNA Cluj pentru fapte de corupție. BRAVO Iohannis, ai premiat din nou excelența în furt, ticăloșie și impostură!”, a comentat deputatul USR, Emanuel Ungureanu.

 

Emanuel Ungureanu a postat pe pagina sa de socializare momentul în care Bojiță ”intră ca un cocoș” în sala UBB Cluj. 

Citește și: Rușinea din UMF Cluj: Cursuri fictive, 0 studenți prezenți, credite reale și 30 de diplome ”din pix” (REFERAT DE ARESTARE)

Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj este implicată într-un scandal rușinos, al cărui protagonist este fostul rector Marius Bojița și alte patru angajate ale UMF Cluj: HEGHEŞ SIMONA CODRUŢA, șef de lucrări în cadrul UMF, Doina Miere, Șeful Disciplinei Bromatologie, Igienă, Nutriţie din cadrul UMF, FILIP LORENA ANGELA, conferențiar la aceeași catedră și ROXANA BANC, coordonator de lucrări în cadrul catedrei de Nutriție de la UMF Cluj.

Procurorii au efectuat cercetări penale din care rezultă că s-au creat cursuri fictive, în urma cărora zeci de studenți primeau creditele necesare pentru promovare și diplome de specialitate. 

Adauga comentariu