Mariana Rusu, noul PR al Pro TV?

Pro TV a decis sa distruga statiile locale din tara, ati auzit deja vestea, dupa ce personalul tehnic din teritoriu a plecat anul trecut, a venit si randul reporterilor sa se tireze. La Cluj, au plecat toti 3 reporterii, plus creierul statiei, Loredana Danciu. 

Asa am dat si noi stirea. Dis de dimineata insa, am fost abordati de catre Mariana Rusu, director de vanzari al statiei. Bine, acum 2 ani a fost data afara cu suturi in cur din Pro TV, a vegetat putin pe la penibilii aia de la Radio Transilvania carora le-a vandut gogosi de marketing, apoi a revenit la "negocieri", fiindca PRO TV e un brand care vinde si acolo sunt comisioanele.

Ideea e ca Mariana Rusu ne-a trimis cateva semeseuri destul de afectate despre articolul nostru, din care am dedus ca are un cui impotriva Loredanei Danciu, cea care a format generatii intregi de reporteri iconici ai Pro Tv. Mai mult, ca un adevarat PR, desi nu e, ne-a oferit diverse detalii din interiorul statiei si despre "situatie", spunandu-ne sa ii intrebam pe reporteri de ce au plecat, initiative si informatii care cam incalca contractele de confidentialitate pe care Pro-ul le are si cu mustele din platourile sale.

Sa ne lamureasca Pro TV - este Mariana Rusu noul PR? 

Adauga comentariu