Magradean, limba editoriala in fundul celui mai slab consilier local PNL. Bashar Mohlem, lectii de romanism date de un shaormar din masina VIP

Vasile Magradean, il stiti, jurnalistul ala fara opera ce ciordeste exclusivitatile presei locale ca sa le dea el pe Mediafax, a scos de Ziua Nationala un interviu frumos ca o limba in fundul unui copil de milionar. Bashar Mohlem este fiul detinatorului shaormariilor Rosa, altfel un serios om de afaceri, fiu bagat in fata mereu de presa ca vai! cat e el de destept, de educat (cu facultate terminata in pasi), de implicat in afaceri (tatal lui e creierul). Bashar a fost pus consilier local acum 3 ani si pus a ramas. Mai momaie ca o crizantema in geam, mai tacut ca un sarpe, Bashar isi incheie mandatul din postura unui trist anonim. care insa nu se abtine sa dea lectii de romanism, sa ne spuna ca sirian cum gandeste el romaneste, etc.

Modestia din interviu insa e facuta ferfenita de comportamentul de meltean. Acum nicio saptamana, in cel mai romanesc stil, Bashar cobora din avion la Bucuresti unde il astepta un BMW serie 7 VIP exact pe pista, caci nu se cadea ca el, baiat de milionar, sa mearga cu pulimea in autobusul de tranzit.

Altfel gandesti romaneste ca ales local din masina VIP, nu?

Adauga comentariu