Loredana Pop si Valter Marcu sunt noii consilieri locali

Cele doua locuri vacante din Consiliul Local Cluj-Napoca, dupa demisia consilierilor PDL Adrian Popa si Ovidiu Turdean de la finalul anului trecut, vor fi ocupate de Loredana Pop si Marcu Valtar. Cei doi vor fi validati in sedinta ordinara de joia viitoare.

In locul lui Marcu Valtar pe lista era Horea Florea, dar acesta a renuntat. Valtar a fost consilier local in mandatul 2008-2012. Valtar face parte din Consiliul de Administratie a Companiei de Transport  Public Cluj. Marcu Valtar este fost rugby-st de performanta, fiind coleg de generatie cu antrenorul Octavian Chihaia. A jucat in lotul de tineret al Romaniei, apoi a devenit antrenor si arbitru de Divizia A. Potrivit ultimei sale declaratii de avere, din 2012, avea actiuni la Remarul 16 Februarie, unde a lucrat 30 de ani, in valoare de peste 10.000 de lei. In acelasi an declara o pensie de anuala de 12.500 de lei si un salariu de 20.000 de lei la Edelweiss Holding.

Loredana Pop este avocat al Baroului Cluj din 3 decembrie 2013. A fost asistenta deputatului PDL Daniel Buda si s-a remarcat prin faptul ca a fost in centrul unui scandal intre TSD si Radu Moisin. In 2011 Moisin a fost acuzat de tineretul social-democrat ca ar fi favorizat-o pe Pop, iubita lui, in primirea unui apartament ANL.

Reamintim ca la finalul anului trecut consilierii Ovidiu Turdean si Adrian Popa au demisionat din forul local, invocand motive personale.

Foto: monitorulcj.ro

Comentarii

xulescu

24.01.2015 12:07

au plecat  oare pt ca nu o duceau bine? acolo sunt interese mari de tot! au fost nevoiti sa plece, fortati! acum vin in locul lor 2 banditi mari de tot, care numai cu "smenarii" se ocupa! 

Cetatean din Ca...

25.01.2015 21:09

Foarte bine ca mai vin Consilieri ca d-l Marcu, un om deosebit care in mandatul 2008-2010 tinea audiente in Car. Zorilor si rezolva problemele ridicate de Cetateni acestui cartier.Ma bucur ca este un om al Cartierului ,locuieste aici si cunoaste foarte bine problemele acestuia.Mult succes d-le Marcu si sa faceti iar audiente in cartier.

Adauga comentariu