Locuitorii de pe Calea Turzii, obligati sa traverseze neregulamentar

Locuitorii de pe Calea Turzii isi pun vietile in pericol, in incercarea de a ajunge pe cealalta parte a carosabilului, deoarece administratorul drumului a pus autoturismele pe primul loc si a uitat ca pietonii trebuie sa si poata traversa in siguranta.

Un clujean deja disperat de situatie trage un semnal de alarma.

"Pe Calea Turzii (Cluj-Napoca), zona in plina dezvoltare urbanistica (deja s-au construit 9 blocuri, in stanga, se contruiesct inca 9 in spatele OMV) pe o distanta de 2 km nu este nicio trecere de pietoni, desi este statie de autobuz ("Centrul medical" ) , plus magazinul Leroy M., plus alte unitati economice si case particulare. Zilnic trec sute de persoane la marele risc, peste un drum cu o circulatie intensa. Intre ei multi pensionari, copii sau oameni cu bagaje. Nu cred ca nu s-ar putea infiinta o trecere de pietoni", ne scrie Keresztes Laci.

Nu vrem sa facem supozitii, dar responsabilii cu infiintarea trecerilor de pietoni s-or fi gandind la sanatatea oamenilor... Mersul pe jos face piciorul frumos. Iar daca tot vrei sa traversezi regulamentar, de ce sa nu faci si vreun kilometru jumate pe jos?

Adauga comentariu