Liviu Alexa: “PSD Cluj este alături de primarul de Gherla! ANI aberează și distruge cariera unui politician având ca argument o tâmpenie!”

PSD Cluj a anunțat, prin vocea președintelui Liviu Alexa, că este alături de primarul din Gherla, Ioan Neselean, după ce acseta a fost declarat incompatibil de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj.

„IOANE, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Primarul PSD, Ioan Neselean, din Gherla, a fost declarat incompatibil de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj, dar sentința nu este definitivă.

Potrivit Agenției Naționale de Integritate (ANI), în perioada 15 octombrie 2013 – 2 iunie 2016, Neselean a exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru (președinte) al Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Gherla. FARA INDEMNIZATIE sau alt beneficiu banesc. Ci in folosul comunitatii.

ANI are o predilectie bolnavicioasa pentru distrugerea carierelor primarilor PSD. Numai a celor de sub sigla PSD.

PSD Cluj nu isi mai lasa la greu colegii aflati la ananghie, cand ei sunt tinta unor abuzuri desantate.

La momentul pretinsei incompatibilitati, Neselean era consilier local, hotărârea respectivă a fost semnată de primarul de la acea vreme, instituția prefectului a considerat-o legală și funcția oricum nu era remunerată, astfel încât cineva să poată specula că a avut beneficii de pe urma ocupării ei.

Rusine, ANI, esti o institutie mizerabila! Ioane, vom cauta cel mai bun avocat si vom fi alaturi de tine! Liviu Alexa, presedinte PSD Cluj”, este mesajul transmis de PSD Cluj. 

 

Adauga comentariu