La Casa susține obiceiurile sănătoase în 2020!

Începutul anului înseamnă noi rezoluții iar La Casa vine în întâmpinarea tuturor celor care își doresc să înceapă 2020 cu un stil de viață sănătos.

Foame sau poftă? Sau poate ambele? Indiferent de motivul pentru care alegi să ne vizitezi suntem pregătiți să îți oferim porția de energie, sănătate și vitalitate de care ai nevoie! Și mai ales porția de sănătate!

Pregătim zilnic, cele mai proaspete salate și cele mai gustoase sandwichiuri, la care poți adăuga un fresh plin de vitamine, pe care îl pregătim pe loc, proaspăt.

Fie că alegi un sandwish cu salam picant, schnitzel de pui, sandwish cu șuncă, prosciutto, mușchile file, vei înțelege de ce sunt atât de gustoase. Calitatea pâinii, a căror ingrediente naturale face produsul unul de excepție, prospețimea legumelor utilizate în prepararea lor și mezelurile de cea mai bună calitate se îmbină excelent, creând sandwishuri perfecte pentru întreaga familie, pentru orice moment al zilei. Vegetarienii vor găsi și ei o alternativă gustoasă-falafelul vegetarian iar pentru gusturi mai sofisticate, puteți încerca piadina sau croissantul nostru cu somon.

Salate proaspete și pline de vitamine se regăsesc sub forma salatei de casă, salatei cu ton, cu piept de pui, somon fume sau cu vită la gril. Indiferent de alegere, ele vor vă vor da energie, potolind foamea.

Ne găsești aproape de casa sau locul tău de muncă, fiind prezenți prin 35 de magazine, 10 restaurante și prin divizia noastră de evenimente, care deservește atât evenimente private cât și corporate.

În plus, poți oricând să alegi un prânz sănătos și gustos, în locațiile noastre din Cluj-Napoca. Aici pregătim zilnic o gama vastă de preparate, pentru toate gusturile.

Alege pentru prânz, gustare de după-masă sau o cină sănătoasă, preparatele noastre și pregătește-te să te bucuri de un răsfăț culinar de excepție!

La Casa- Acasă când nu ești acasă!

Adauga comentariu