Afacerea zilei

La CANTINNA, Te Saturi Cu Mancarea De Acum, Nu Cu Mancarea De Ieri!

Ai avut vreodata senzatia ca mancarea care ti se serveste in anumite restaurante are un gust… de ieri? Sau, si mai rau, de acum 3 zile?

Ca si cum ar fi fost pastrata la frigider, incalzita si reincalzita de nu stiu cate ori pana a ajuns la tine in farfurie? E foarte probabil sa nu fi fost doar o senzatie, ci un adevar valabil, din pacate, in cazul multor restaurante, in special cele cu autoservire.

Pentru a face economii sau pur si simplu din nepasarea pentru siguranta alimentara a consumatorilor, preparatele sunt facute in cantitati mari si refrigerate de la o zi la alta.

NU si la CANTINNA!

Aici, mancarea e mereu proaspata: de la ingredientele folosite la preparare, pana la servirea in farfurie. Aprovizionarea pentru CANTINNA, cel mai nou restaurant din Iulius Mall Cluj, se face in fiecare zi, indiferent ca e vorba de carne, legume, fructe sau condimente. Apoi, dupa ce au ingredientele, bucatarii se asigura ca totul sa fie preparat pe loc! Din fiecare fel de mancare se fac cate 10 portii o data, nu mai mult.

“Cand observa fetele ca un fel de mancare e pe terminate facem din nou acel fel si repetam ori de cate ori e nevoie. Niciodata nu se fac cantitati mari, chiar daca asta inseamna de 10 ori mai multa munca decat intr-o bucatarie obisnuita. Este principiul de la care nu o sa ne abatem niciodata: mancarea trebuie sa fie mereu proaspata, pentru ca altfel se modifica si gustul si consistenta preparatelor. Chiar daca, din punct de vedere “sanitar” nu e nicio problema sa tii mancarea de-a lungul zilei – in gamelele incalzite, si nici de la o zi la alta – in frigider, noi am ales sa NU facem asta” , spune Mihaela Tamas, managerul CANTINNA.

 

Potrivit aceluiasi principiu, mancarea ramasa seara „pe linie”, la inchidere, este aruncata imediat, nu se pastreaza pentru a doua zi. La CANTINNA nu vei avea niciodata surpriza sa ti se serveasca “supa de ieri”, reincalzita. Gamelele din spatele vitrinei, aflate si ele la vederea clientilor, sunt golite si bine curatate seara, pentru a fi umplute din nou numai cu mancare proaspata, cu cateva minute inainte de ora 10.00, cand se deschide food-court-ul Iulius Mall.

Poti si tu sa te convingi de acest lucru, caci bucataria CANTINNA e deschisa, poti privi tot ce se intampla in interior!

Pe langa prospetime, CANTINNA isi tine si promisiunea de…bun gust! Astfel, pe langa deja celebrele ciorba de fasole cu prune uscate, Soleanca de Chisinau, plescavita sarbeasca, sau pui in crusta de covrigi, bucatarii de la CANTINNA va asteapta, de astazi, cu un nou fel de mancare, pe cat de exotic, pe atat de gustos: pui cu ghimbir, coriandru si lapte de cocos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *