Klaus Iohannis e istorie? Un pliant cu „președintele”, expus cu mândrie în vitrina unui anticariat din Cluj. Lângă cărțile lui Sven Hassel

anticariat sn [At: Scl I, 74 / V: ~cva~ / Pl: ~e / E: ger Antiquariat] 1 (Rar) Profesie sau pasiune de a colecționa cărți vechi Si: anticărie (1). 2 Profesie sau pasiune de a colecționa obiecte de artă vechi Si: anticărie (2). 3 Instituție care colecționează și vinde cărți vechi sau opere vechi de artă Si: anticărie (3). 4 Magazin în care se vând cărți vechi sau la mâna a doua Si: anticărie (4). 5 Magazin în care se vând Antichități Si: anticărie (5).

Clujenii pot să fie ironici și atunci când nu vor. Asta se poate observa și din gestul patriotic al proprietarului unui anticariat din Cluj-Napoca.

Cu siguranță, omul a vrut să facă puțintică campanie electorală, însă nu putem să nu zâmbim pe sub mustață când vedem mândrul președinte neamț pus în vitrină, ca o relicvă a trecutului, alături de (cât de ironic) cărțile lui Sven Hassel. Poate fi o coincidență, însă vorba cunoscutului comediant Claudiu Teohari, voi mai credeți în coincidențe? 

Adauga comentariu