Jos palaria, Moldovan Carmangerie!

Elevii clasei a X-a, specializarea ''preparator produse carne si peste'' a Colegiului Tehnic ''Raluca Ripan'' au primit azi burse in valoare de 6.000 lei din partea companiei Moldovan Carmangerie Sannicoara in cadrul parteneriatului pe care societatea il are cu Colegiul Tehnic.

Bursele au fost acordate pentru primele doua luni ale semestrului I de scoala si reprezinta prima parte a finantarii pe care compania clujeana s-a angajat sa o asigure pe parcursul acestui an scolar celor 15 elevi care urmeaza cursurile sectiei de preparator produse carne si peste. Valoarea totala a burselor acordate in acest an va fi de 30.000 lei. Actiunea este urmare a dorintei managementului companiei de a contribui la revitalizarea scolilor profesionale si de meserii prin stimularea financiara a elevilor care, odata cu finalizarea studiilor, sa isi poata gasi mult mai usor un loc de munca.

Pentru modul prin care si-a propus sa sustina invatamantul profesional Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata Moldovan Carmangerie!

Adauga comentariu