Jos palaria, Milena Man!

Ea e Milena, de profesie medic pneumoftiziolog excelent si, alaturi de colegele si colegii sai, in prima linie a luptei impotriva Covid-19 din Cluj. Dar nu de asta ii dedicam aceasta rubrica. Ci pentru textele incredibil de misto scrise in fiecare saptamana despre aceasta criza ciudata in care umanitatea se gaseste de mai bine de 3 luni. Aveti un exemplu de text excelent scris aici.

In textele sale publicate in ziarul sotului sau, Gazeta de Cluj, Milena Man a aratat nu numai ca e un medic sensibil, dar ne-a aratat ca spiritul sau critic nu e cu nimic mai prejos cu al unui jurnalist. Milena, ar fi foarte fain sa nu te opresti din scris, dupa ce se termina covidu' asta, cand s-o termina. Fiindca Gazeta de Cluj si-a mai gasit un editorialist foarte bun.

 

"Deci fericirea tine doar de trairile fiecaruia, in functie  de ce are sau ce isi doresc cu adevarat de la Pestisorul de aur. Pentru cei mai multi,  poate a sosit  timpul sa  invatam sa gasim  fericirea int-un banal rasarit de soare, intr o cafea tihnita cu prietenii, intr o clipa de banalitate caci fara exagerare, am fi putut fi simplu doar morti".

Jos palaria, Milena Man!

Adauga comentariu