Iubi Bubi surprinsă de CANCAN stalker-ind-ul pe Patriciu ACHIMAS

CANCAN.RO a dezvăluit detalii despre moartea subită a unei relaţii care s-a consumat foarte discret între patru pereţi. Personajele… foarte interesante: el fost ministru, ea încă prezentatoare. Unul dintre ei însă nu poate renunţa atât de uşor şi şi-a dezvoltat… o mică obsesie pentru celălalt! Luna trecută, Luciana Indre aka Iubi Bubi s-a apucat de plimbări nocturne. 

Potrivit celor de la CANCAN.ro fostul ministru al Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu a rupt logodna cu Iubi Bubi. Relaţia lui cu prezentatoarea de la Look TV Luciana Indre se pare că a fost una secretă, de vreme ce prea puţini au ştiut că cei doi au fost împreună.

Achimaş, un bărbat discret cum îl ştim de când lucra la Bucureşti, s-a izolat puţin după ce s-a despărţit de frumoasa Luciana, şi abia mai iese din casa în care locuieşte cu părinţii săi.

Face „terapie” la cumpărături

Luciana, în schimb, pare că nu poate depăşi atât de uşor acest moment şi parcă este în căutarea… unei explicaţii.

 CANCAN.RO a surprins-o dându-i târcoale casei lui Achimaş. Acest episod s-a întâmplat după ce Luciana a terminat filmările la emisiunea pe care o prezintă şi a plecat împreună cu o colegă la o sesiune de cumpărături. Toată lumea ştie că pentru femei este o adevărată terapie acest obicei după ce trec printr-o despărţire.

Revenind, prezentatoarea şi-a lăsat colega acasă, după care şi-a cărat şi ea pungile în casă, în timp ce vorbea la telefon. Tot cei de la Cancan susțin că Iubi Bubi s-ar fi urcat din nou în maşină şi a început efectiv să se plimbe, fără o destinaţie precisă, în zona casei lui Achimaş.Aparent, Luciana nu poate renunţa atât de uşor la această relaţie.

Sursa VIDEO/INFO: Cancan.ro

Adauga comentariu