Iubi Bubi schimbă domeniul. Trece de la pierde-vară la elite universitare și predă la Studii de Securitate

Fetelor, repetați cu Luciana Indre, rostind în oglindă:

Ca să ajung șefă la LOOK, trebuie să destram căsnicii.

Ca să ajung în vacanțe exotice, trebuie să îi trimit poze la una cu chiloții iubitului ei.

Ca să ajung în lumea mondenă a Clujului, trebuie să chem bărbații la ”Netflix and Chill”.

Ca să mă placă beizadelele și tații lor, trebuie să îmi fac intervenții estetice, în special la față.

Ca să ajung profă la Studii de Securitate, trebuie să le fac pe cele menționate mai sus.

 

*Această metodă chiar funcționează!!!!!

Luciana Indre, poreclită Luci iubi-bubi, a devenit cadru universitar la Facultatea de Istorie și Filozofie, din cadrul UBB Cluj. Unde? La specializarea Studii de Securitate, domeniu în care ea primează, fiind campioană la umblat prin mesaje și la investigarea profilelor de Facebook ale bărbaților cu bani din Cluj-Napoca.

Iubi-bubi s-a cam săturat de juriști, ziariști, fotbaliști, amatori de Crush Wine Bar (în zilele de vineri și sâmbătă) și s-a mutat pe mințile strălucite din mediul academic clujean (candidatul ideal trebuie să aibă vârsta : 40 +).

Ei, fata noastră e doctorand în cadrul Facultății de Istorie și Filozofie, păstorită de rectorul Academiei SRI, Adrian Ivan (conducătorul de doctorat al acesteia). Din toamna aceasta, Luci Indre a prins și ea un opțional și a ajuns să predea de la înălțimea unei catedre cursul de ”Introducere în știința comunicării și a relațiilor publice”, materie facultativă pentru cei de la Studii de Securitate.


Fetelor, credeți-ne! Moș Crăciun există! Magiiiiiia există! Așa că, dacă vreți mai multe detalii despre rețeta lui iubi-bubi, mergeți direct la sursă. Pe Luciana Indre o găsiți expusă, în fiecare zi de luni, în sala cu numărul 10 (altfel nici nu se putea), în clădirea Facultății de Istorie și Filosofie a UBB Cluj, între orele 16-18.

Domnișoara profesoară Indre o să vă învețe cum să comunicați și cu cine trebuie să comunicați.

P. S.

Ahahahahahaha

 

Citește și: Slăbiciunea pentru nepoata lui Emil Boc s-a transferat asupra Facultății de Istorie și Filosofie Cluj. Mihaela Boc, triplă laureată la căzut examenul de Barou, predă introduceri constituţionaliste la Studii de Securitate

Comentarii

Corne

01.11.2018 13:55

Numai pe pile merge totul.................

Adauga comentariu