IQOS 3 DUO, lansat la Cluj-Napoca. Ce oferă cea mai nouă variantă din această gamă

Cea mai nouă versiune IQOS a fost lansată, astăzi, la Cluj-Napoca, la magazinul din centrul comercial Platinia. Este vorba despre IQOS 3 DUO, cel mai rezistent stilou din categoria sa, cu o încărcare mult mai rapidă, cu două utilizări consecutive. De asemenea, produsul se prezintă într-o culoare nouă.

IQOS le oferă fumătorilor o alternativă mai bună la continuarea fumatului. Astăzi, 8,5 milioane de oameni din întreaga lume, adulți, folosesc IQOS în mod exclusiv, ceea ce înseamnă că au renunțat complet la fumat.

„Astăzi, Philip Morris este mai mult o companie de tehnologie și nu pur și simplu o companie de producere a tutunului. Iată că astăzi venim cu o nouă versiune a lui IQOS, cel mai de succes produs al nostru fără fum. Se împlinesc 5 ani de când am lansat IQOS în România, suntem foarte bucuroși de succesul pe care îl are în țară. Ne bucurăm să vă prezentăm astăzi cel mai avansat produs din categoria sa. IQOS 3 DUO este în mare parte produsul vostru, produsul consumatorilor pentru că a fost bazat pe feedback-ul pe care l-am primit de la voi. O să vă bucurați când o să descoperiți cel mai rezistent stilou din categoria sa, de asemenea o încărcare mult mai rapidă și îmbunătățirea pe care o așteptați cu toții – două utilizări consecutive, fără să mai fie nevoie să îl încărcați, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de momentele plăcute alături de IQOS, fără întreruperi. Sigur că aceasta este o opțiune, puteți să îl folosiți la fel de bine doar o dată, dar este unul din lucrurile care ne-au fost cerute insistent de către consumatori și ne bucurăm că IQOS 3 DUO vine cu această îmbunătățire.Venim și cu o culoare nouă – cupru, o culoare specială și vă promitem că vom veni cu astfel de culori speciale, o dată la șase luni”, a declarat Dragoș Bucurenci, director de comunicare Philip Morris România.

Potrivit reprezentanților companiei, IQOS este un produs mai puțin nociv decât continuarea fumatului.

„IQOS este o inovație și ca toți pașii pe care omenirea trebuie să îi facă înainte la un moment dat sau altul, nu este neapărat primit cu brațele deschise, este privit uneori cu suspiciune. Totalitatea dovezilor științifice pe care le avem în acest moment ne permit să spunem că IQOS este un produs mai puțin nociv pentru un fumător decât continuarea fumatului. Este mai bine să treci pe IQOS decât să continui să fumezi. De aceea, mă bucur că acum venim cu un produs nou”, a afirmat Dragoș Bucurenci.

IQOS este bazat pe un deceniu de cercetare științifică și este singurul produs autorizat de FDA pentru comercializare în SUA, în urma unei analize care a durat mai mulți ani.

„Acest lucru certifică faptul că știința noastră este solidă, că afirmațiile noastre în legătură cu acest produs sunt corecte, iar lansarea de astăzi este expresia unei promisiuni pe care Philip Morris o face că va continua să investească așa cum a făcut și în ultimii zece ani în dezvoltarea industriei fără fum, care pot să ajute milioane de fumători din întreaga lume – să aleagă un produs mai bun pentru ei și familiile lor în loc să continue fumatul”, a conchis Dragoș Bucurenci.

Adauga comentariu