Iosif Buble fura de la Ziar de Cluj

Articolul "Ce averi au clujenii din fruntea Ministerului Transporturilor", publicat ieri de Ziar de Cluj are o "sora" geamana pe site-ul stiripesurse.ro, apartinand jurnalistului Iosif Buble. A aparut astazi, la 14.20, mai bine de doua treimi din text este luat cu copy-paste de la noi si se se numeste, original, "Averea lui Ioan Rus si a clujenilor sai de la "Transporturi".

Singura contributie a lui Cristi Selaru, cel care a semnat materialul de pe stiripersurse.ro este faptul ca la inceputul textului exclama ca Ioan Rus a ajuns iar ministru ca ca "ïl are cu el pe un alt clujean", in speta secretarul general Mircea Jorj.

Mai este aruncat un "cei doi au averi impresionate", dupa care urmeaza un copy-paste ca la carte, in urma caruia articolul hotilor e identic de la cuvinte la semne de punctuatie si chiar spatii intre fraze. 

Textul original se regaseste aici. 

Uimirea ca presa romaneasca a ajuns atat de jos e un cliseu, insa, de buna seama, prea jos nu se mai poate cobori, din moment ce si sursele au ajuns sa copieze, iar pana si Iosif Buble a ajuns, iata, Iosif Google.

Foto: reportervirtual.ro

Comentarii

Bula

03.08.2014 20:33

E văr cumva cu d-NUL "Copy-Paste" din frunce ?:O 

Adauga comentariu