"Infernul umilinței” la Institutul Oncologic începe cu fiecare zi de luni. Iohannis vine în vizită duminica

În contextul deschiderii celei de-a 59-a ediții a Olimpiadei Internaționale de Matematică, eveniment care va avea loc mâine, este așteptată vizita Președintelui Klaus Iohannis în Cluj-Napoca. De altfel, pe agenda prezidențială se află și vizita la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”.  

”Prin această vizită, Președintele Klaus Iohannis transmite un semnal de încurajare a investiției în zona sănătății și susține un model de bună practică în domeniul medical, reprezentat de un spital care face performanță”, se arată într-un Comunicat al Administrației Prezidențiale.

Cu acest prilej, deputatul clujean Emanuel Ungureanu a lansat un ”testament” pentru Președintele României, în care îi atrage atenția asupra modului total inadecvat al acestei vizite. Mai exact, prin prezența lui Klaus Iohannis aici, va fi ”validat” un sistem medical corupt și ineficient, unde ”șpaga” este la ordinea zilei, după cum notează Ungureanu.

 

Un testament pentru Președintele României!

Președintele Iohannis vine duminică la Cluj să ne ofere ca exemplu de bune practici și model de performanță Institutul Oncologic din Cluj-Napoca.


Pacienții cu cancer care vin la Institutul Oncologic nu sunt tratați în niciun caz după cele mai înalte standarde de performanță, în acest Institut Oncologic s-au luat și se mai iau, tone de șpagă.

Vizita lui Klaus Iohannis validează simbolic sistemul murdar construit în acest spital de către Irimie pe spatele politic al lui Ioan Rus.

Sunt profund dezamăgit de faptul că președintele meu nu vizitează spitalele mizere, cu probleme grave de infrastructură și să impulsioneze prin mesaje clare construirea de noi unități sanitare la standarde germane.

De ce nu merge domnul Iohannis să aprecieze investiția cu suflet și cap finanțată prin campania Asociația Dăruiește Viața din banii a mii de români? Cu eforturi uriașe această asociație construiește de la zero un spital oncologic, între timp, statul nu construiește nimic.


Ar fi un semnal puternic pentru un guvern ticălos preocupat doar de soarta infractorului Liviu Dragnea”, remarcă deputatul clujean.

În plus, Emanuel Ungureanu subliniază faptul că vizita lui Klaus Iohannis are loc într-o zi de duminică, în condițiile în care ”infernul umilinței”, de la Institututl Oncologic din Cluj, începe cu fiecare zi de luni:

Urmăriți aceste imagini, domnule președinte, pe care nu le veți surprinde în vizita dumneavoastră deoarece acest infern începe luni și dumneavoastră vizitați acest spital duminică la ora 12...

În acest infern al umilinței sunt prinși ca într-un malaxor mii de români, o parte din cele 6 milioane care v-au votat cu speranță.

Las aici pentru președintele pe care l-am votat și pentru posteritate, din nou, testamentul în imagini lăsat în urmă pentru noi toți de către Dora Petrișor, fosta mea consilieră pentru probleme de sănătate care a murit din cauza unei forme de cancer foarte agresivă”, a conchis Ungureanu.

 

 

 

sursa video/foto: Emanuel Ungureanu/Facebook

Adauga comentariu