Incompetență în Primăria lui Boc: trecere pentru pietoni, blocată de un stâlp și de o stație de autobuz

Serviciul Siguranța Circulației din cadrul Primăriei Cluj-Napoca își dovedește încă odată incompetența. O trecere de pietoni din Mănăștur a fost amenajată în fața unui stâlp.

Nu doar că trecerea de pietoni este foarte greu de folosit fiind blocată de stâlp, dar acolo a fost amenajată și o stație pentru transportul în comun. Acum întrebarea care se pune este cine a fost primul, stația CTP sau trecerea pentru pietoni? Cu sigurnață stâlpul a fost acolo înaintea trecerii pentru pietoni, astfel că cei care au trasat trecerea știau că se oprește în fața unui stâlp. 

Trecerea de pietoni se află în cartierul Mănăștur pe strada Primăverii, la coborârea de pe Calea Florești.

Stâlpul este ”împodobit” și pungi de gunoi, deoarece nu există un coș de gunoi, un clujean a decis să își lase deșeurile la baza stâlpului, ca o ofrandă, blocând în totalitate trecerea pentru pietoni. Clujenilor le este destul de greu să folosească respectiv trecere deoarece în fața ei se află stâlpul, iar în jurul stâlpului, pe trotuar sunt parcate mașini. Atunci când opresc autobuzele în stație, practic trecerea pentru pietoni nu mai poate fi folosită.

Cei de la Serviciul Siguranța Circulației ar trebui să regândească această trecere de păietoni astfel încât să poată fi folosită în siguranță de către clujeni.

Adauga comentariu