A început curățenia de iarnă la Universitatea Cluj! Patru fotbaliști, dați afară! Au scăpat și de cel mai bine plătit „specialist în nutriție” din România

Universitatea Cluj a ratat sezonul și a trecut la planul B: curățenia de iarnă. Așa cum antrenorul Adrian Falub a recunoscut, obiectivul echipei a fost schimbat deja, oficial, din obținerea promovării în evitarea retrogradării. 

Două lucruri sunt certe în acest moment la Universitatea Cluj:

1. Noul conducător Daniel Stanciu are putere totală la club 
2. Vor fi dați afară foarte mulți jucători în această perioadă

Rămâne de văzut cu ce fonduri vor fi atrași alți jucători, în condițiile în care pușculița clubului a fost sărăcită de campania eșuată de transferuri din vară. Atunci, cu surle și trâmbițe, cei din conducerea Universității aduceau pe Cluj Arena o duzină de străini și fanii visau la o promovare en fanfare. 

Paradoxal, pe hârtie unele transferuri au arătat chiar bine, cum e și cazul lui Tiago Gomes (dat astăzi afară). Portughezul era cotat în urmă cu doar patru ani la 2 milioane de euro în perioada în care îmbrăca tricoul celor de la Braga. Astăzi, Tiago Gomes și ”U” Cluj și-au strâns mâna și și-au urat noroc.

Alături de Tiago Gomes (fundaș stânga de 33 de ani, care a jucat doar patru meciuri pentru ”U”), au mai plecat Andre Ceitil (24 de ani, mijlocaș defensiv, cotat la 300.000 de euro - a jucat doar 6 meciuri pentru ”U”), Rafa Miranda (23 de ani, mijlocaș ofensiv, dat afară de Farul Constanța - a bifat doar 7 meciuri pentru ”U”) și Arnaud Guedj (22 de anin, mijlocaș cotat la 250.000 de euro, venit însă din a 3-a ligă albaneză. A jucat doar 3 meciuri la Cluj). 

Pe lângă cei patru jucători, Universitatea a scăpat și de Alexandru Buza, doctorul despre care Actual de Cluj scria că avea un salariu record pentru România (pentru postul său) de 4000 de euro pe lună.  

Anunțul oficial a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Universității Cluj:

„Clubul nostru şi jucătorii Tiago Gomes, André Ceitil, Rafa Miranda respectiv Arnaud Guedj au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractelor. Odată cu ei s-a despărţit de “U” Cluj şi specialistul în medicină sportivă şi nutriţie, Alexandru Buza. Le mulţumim tuturor pentru munca depusă la Universitatea şi le dorim mult succes în continuare!„

Adauga comentariu