Imobil de locuințe de 7 etaje pe Năvodari. Constructorul se raportează la înălțimea Centrului Cultural Transilvania, inexistent

Constructorul unui bloc de locuințe de 7 etaje de pe strada Năvodari se raportează în ceea ce privește regimul de înălțime la Centrul Cultural Transilvania, un proiect inexistent. În acest caz, probabil că și blocul va fi inexistent. Vecinii sunt nemulțumiți de această construcție deoarece în zonă sunt case și imobile cu un regim de înălțime de maxim P+3.

Vecinii acuză că prin accest proiect va crește traficul și poluarea. De asemena, zona de va aglomera și mai mult și se pierde caracterul liniștit al zonei.

Cea mai mare problemă o va reprezenta însă traficul. Zona este deja foarte aglomerată, strada Năvădari este îngustă iar circulația este afectată de mașinile parcate. 

”Având în vedere că strada Năvodari este și în acest moment intens circulată, construirea unui imobil cu un număr atât de mare de apartamente, ar crește simțitor numărul participanților la trafic, fapt care ar îngreuna și mai mult traficul supraaglomerat”, consideră vecinii.

Construcția ar urma să fie ridicată pe strada Năvodari numărul 2, pe locul fostei fabrici Vel Pitar și va avea un regim de înățime de (1-3) S+P+7E.

În ceea ce priește construcția Centrului Cultural Transilvania a rămas la stadiul de proiect, iar în acest an nici măcar Boc nu l-a mai inclus printre proiectele prioritare. Boc a tot așteptat să găsească un investitor interesat să dezvolte acest proiect în parteneriat public privat, dar nimeni nu a fost interesat.

 

Adauga comentariu