Horia Șulea o dă cu stângul în dreptul. După ce a aberat cu începerea modernizării DN 1 – E 60, acum încearcă să dreagă busuiocul

Primarul din Florești, Horia Șulea se afundă tot mai tare în poveștile aiuritoare despre modernizarea DN 1-E60 (strada Avram Iancu). În loc să respecte vorba “dacă tăcea filosof rămânea”, Șulea îi dă înainte cu explicații și termene contradictorii despre începerea lucrărilor. După ce, luni, Șulea anunța pe Facebook că în 15 septembrie demarează modernizarea străzii Avram Iancu, marți, într-o emisiune televizată a fost contrazis de Radu Băruță, director în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj. Practic, Șulea s-a făcut de râs.

Citește și:

Fantasmagoriile lui Șulea despre modernizarea DN 1 – E60, contrazise de șefii DRDP Cluj. “Nu știu de unde are domnul primar informația”

“Eu cred că este o mică neînțelegere. Nu știu de unde are domnul primar informația asta sau de unde a apărut pe site-ul primăriei, dar eu am vorbit cu domnul viceprimar, m-a sunat și pe mine referitor la acest aspect, și i-am explicat că noi, anul acesta, avem în program să facem între Izvorul Crișului și înainte de Gilău, doar pe această porțiune să facem covor asfaltic. În jurul datei de 15 septembrie vom începe lucrările pe tronsonul respectiv, dar nu în Florești”, a declarat Radu Băruță.

Potrivit conducerii DRDP Cluj, lucrările în Florești vor ajunge abia anul viitor.

După ce a văzut că a gafat cu anunțurile fantasmagorice, Horia Șulea a revenit astăzi pe Facebook, cu altă declarație despre modernizarea DN 1 – E 60. Le-a scăldat cumva afirmațiile, dar tot nu a ieșit bine. A subliniat că repararea drumului va începe după 15 septembrie. Doar că este o mică mare diferență. Nu vorbim despre 15 septembrie ca termen de demarare a lucrărilor, ci ditai primăvara/vara lui 2019.

“Dragii mei dragi,
Asa cum spuneam, CNAIR prin DRDP Cluj, administratorul DN1-E60-Avram Iancu va interveni pe calea respectiva de comunicatie – asfaltare, refacere rigole, marcaje. Asa cum spuneam, dupa 15 septembrie. Si, iata, dorinta v-a fost ascultata.
Se va incepe reabilitarea nu dinspre Est (municipiu), ci dinspre Vest. Asa ca functie de conditiile meteo si ritmul de lucrare (se va veni dinspre Huedin spre Floresti), pe UAT Floresti se va interveni in iarna2018/primavara-vara2019.
Sunt absolut convins ca atat in timpul lucrarilor din amonte, cat si in timpul celor de pe raza sau proximitatea UAT Floresti, noi, administratia locala, alaturi de Politia Locala, DRDP si mai ales Politia Nationala, vom gasi solutii care sa limiteze cat mai mult posibil deranjul”, a scris Șulea, astăzi, pe Facebook.

Iată ce a scris și luni, 21 august:

“Dragii mei dragi,
Tocmai ce am aflat o veste buna, pe care o asteptam de mult timp si pentru care am insistat mult.
Administratorul DN1-E60 (str Avram Iancu) Floresti, CNAIR prin DRDP va proceda la reabilitarea caii de comunicatie. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va incepe dupa 15 septembrie, cand formalitatile de achizitii publice vor fi finalizate. Va fi vorba de strat nou de asfalt si marcaje plus, mai mult ca sigur, refacere rigole. Da, poate ca nu e tocmai cea mai buna perioada, da, va fi un strop de deranj, insa reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic (cel mai mare din tara, de altfel) nu se poate executa fara un deranj. Sunt insa absolut convins ca noi, administratia locala, alaturi de Politia Locala, DRDP si mai ales Politia Nationala, vom gasi solutii care sa limiteze cat mai mult posibil deranjul”.

Adauga comentariu