Horia Sulea: “Desant stalinisto – stahanovisto – comunist la Primaria Floresti”

Edilul comunei Floresti, Horia Sulea, se lauda printr-un comunicat de presa cum le-a dat peste nas functionarilor Consiliului Judetean, pe care ii aseamana cu “echipele NKVD ale Regimului Stalinist”, cand i-au cerut, astazi, actele aferente PUZ, PUD si autorizatiile de constructie eliberate in ultimele sase luni.

“In aceasta dimineata de joi 21 octomnbrie 2015, la Primaria Floresti a descins un desant de functionari publici de la Consiliul Judetean Cluj, care precum echipele NKVD ale Regimului Stalinist a cerut sa i se puna pe masa toate actele aferente PUZ, PUD, AC eliberate in ultimele sase luni. M-a pufnit rasul de asemenea atitudine stalinista, nedemna de un functionar public al statului Roman in 2015, impardonabila pentru relatiile inter-institutionale din Romania. Avem lunar controale pertinente dar absolut normale si in limitele Legii si ale relatiilor inter-institutionale, din partea a varii organe de control ale Statului, precum Curtea de Conturi sau Inspectoratul de Stat in Constructii, dar asemenea atiutudini stalinisto – stahanovisto - comuniste nu am mai intalnit. Desantul a plecat din Primaria Floresti precum a venit, la fel de furios si a fost invitat luni sa consulte actele cerute”, arata Sulea in comunicatul transmis.

De asemenea, primarul Florestiului subliniaza ca in ceea ce priveste infiintarea unei Comisii de Urbanism la nivelul comunei, a aflat din presa de decizia prefectului de a ataca Hotararea de Consiliu Local.

“In ceea ce priveste HCL referitor la infiintarea unei Comisii de Urbanism, aflu din presa ca Prefectura cere revocarea actului Legislativului florestean, Consiliul Local. Primaria Floresti nu a primit absolut nici o informare oficiala in acest sens. Pesemne ca asa intelege prefectul unuia din cele mai importante judete ale Romaniei sa comunice inter-institutional. Prin oficioase de presa ale Guvernului in teritoriu. Un fapt ce demonstreaza capacitatea intelectuala si profesionala a unora ce au fost numiti sa vegheze asupra implementarii politicilor Guvernului in teritoriu”, arata Sulea si subliniaza ca legea permite comunei sa infiinteze o asemenea comisie.

Adauga comentariu