Horea Chirtes, consilier local la Savadisla, va avea un post de conducere la PSD Cluj

Ghita Simon, noul coordonator al PSD Cluj, nu sta degeaba. Din pamant, din iarba verde, scoate pe banda rulanta cadre noi de partid, intr-un demers magnific de innoire a partidului. Ultimul sau gest, absolut incredibil si uman, este promovarea intr-un post de conducere a consilierului local din Savadisla, Horia Dorin Chirtes.

Care este postul de conducere? Explicatiile ni le-a dat o sursa demna de incredere din PSD Cluj:

"Da, e adevarat, Chirtes a fost promovat intr-un post foarte important de conducere. Acela de sofer al lui Simon. E de conducere, nu? Mi se pare un gest frumos, mai ales ca bietul Horea a fost mereu suntat de Remus si de Nasra de la orice fel de demnitate politica, fiind lasat sa putrezeasca in comuna aia mediocra de Savadisla.

In plus, ca si sofer, mai face si el un ban in plus de la partid, fiindca nu o duce prea bine cu banutii. Uitat-va si pe declaratia de avere de pe siteul primariei, castiga cam 10 000 de lei pe an, adica vreo 850 de lei pe luna, din functia de jurist, abia are dupa ce bea apa. Pai, ce facem aici, ne batem joc de colegii din PSD, cum e bietul Horea? Altii isi permit un standard de viata ridicat, pe care nu il pot justifica, ridica blocuri puse pe numele altora, isi asund proprietatile, au amante si gipane, iar el, bietul Chirtes, sa stea si sa moara de foame? Toti l-au prostit, l-au prostit pana si sa isi dea gratis acceptul de a construit un bloc ca vecin, in timp ce altii santajeaza dezvoltatorii imobiliari cu sume imense! Ma bucur pentru el, e un tip fain, cine stie, s-au mai vazut soferi care au ajuns sus in politica!", a declarat sursa noastra.

Adauga comentariu