Hipsterii Florestiului se cearta intre ei

Iulia Ungureanu, o voce cunoscută în rândul comunității din Florești, l-a pus la colț pe Daniel Meze, cel care visează să câștige în această vară primăria Floreștiului.

Ungureanu îl acuză pe Meze că negociază cu alte partide, „aproape diabolic”. Din surse PNL, avem confirmarea că Daniel Meze i-a contactat telefonic pe Daniel Buda (președintele PNL Cluj) și pe Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. 

Vă redăm integral mesajul publicat de Iulia Ungureanu.

”In timp ce oamenii din jurul lui infiinteaza un partid local, Daniel Meze negociaza cu alte partide pentru candidatura la Floresti?! [🤗] Jocuri de culise. Aproape de diabolic.

Miza castigarii Primariei Floresti e destul de mare. Atat de mare incat mereu inainte de alegeri apar la orizont tot felul de oameni care, desi pana atunci nu au facut nimic pentru Floresti, din senin se arata foarte "interesati" de soarta comunei noastre.

Daniel Meze a aparut vulcanic ca un mare activist civic, pardon politic, ne-a pacalit pe noi florestenii ca face un ziar pentru comunitate - Manifest pentru Floresti. Cu el pe prima pagina mereu, cateva articolase scrise de cativa cetateni, aceiasi. Intalniri despre "civism", pardon ante campanie. Si uite asa a adunat langa el o manuta de oameni pe care i-a vrajit cu mirajul schimbarii "in bine". Si cu locuri in Consiliul Local, pe cativa. Acest ziar a devenit oficial ziar de campanie pentru Meze din aceasta toamna, inainte fiind mascat.

Acum, Meze refuza sa spuna daca mai e membru de partid in PMP, ultima oara se stia ca este inscris la Oradea. In timpul asta de cand a venit in sat la noi tot cauta sa negocieze cu diverse partide, sa ii convingă sa il numeasca pe el candidatul pentru primaria Floresti. Prin discursuri ne spune ca el cauta o formatiune politica la care sa adere. Se foloseste constant de numele lui Bolojan, primarul din Oradea, si numele lui Boc, primarul din Cluj Napoca. Din echipa lui ne spun ca isi fac partid nou daca nu gasesc unul vechi. Si uite asa o ambrambureala. Ma intreb daca doctrina, viziunea unui partid au vreo relrvanta?! Concluzionez ca nu. Doar LOCUL SI CANDIDATURA sunt importante.

Intre timp, cativa oameni din echipa lui sau anturajul lui fac partidul,

UNIUNEA INDEPENDENTA FLORESTI

Care e strategia lui Meze?
Una dintre condițiile de a infiinta un partid politic este sa nu fi membru in alt partid. Probabil ca nu intruneste aceasta conditie. Apoi, un partid local mic nu prezinta importanta, Meze aspira la mai mult, si partidul asta micut ar fi doar un instrument "scopul scuza mijloacele" .

Variante:
1. Daca gaseste un partid sau chiar partidul din care probabil inca face parte, adica PMP, il lasa sa candideze la primarie, oamenii din echipa lui vor candida pentru consiliul local in partidul UIF sau probabil nici macar nu ii va mai pasa de ei.

2. Daca Meze nu va gasi alt partid, va candida la primarie din partea UIF.

3. Meze candideaza independent, desi el e un politician convins , cu sprijinul UIF care va avea candidaturi de consilieri locali.

Totusi, ma intreb retoric, cat de mult ii pasa acestui Meze de oamenii din echipa lui, daca el incearca negocieri cu alte partide acum in ianuarie, cand oamenii lui ii fac partid....

Omul care povesteste mult, copiaza idei, propune "solutii" nerealizabile, doar ca sa castige simpatizanti. Omul care joaca pe mai mult planuri, doar ca ajunga pe postul suprem in Primarie. Iar daca acum apelează la tot felul de tertipuri, ce ar face daca ar ajunge in primarie sau consiliul local?

#DanielMeze #Partid #UniuneaIndependentaFlorest
i”, a scris Ungureanu pe Facebook.

 

Adauga comentariu