High Class la Baza Sportivă Gheorgheni: rugină și suprafețe de joc deteriorate

Nu s-a împlinit încă anul de când s-a deschis cea mai mare bază sportivă din oraș, că au început să apară și primele nereguli. Facilitățile din baza sportivă sunt gratuite și au ajuns să fie și de factură ieftină. Aspectul inițial, ca scos din reviste al complexului, începe să se degradeze. Rugina și mâzgălelile sunt la putere.

În baza sportivă Gheorgheni, cu care primarul Emil Boc s-a tot umflat în pene, administrația își face treaba din inerție. Altfel nu ne explicăm cum e posibil ca în mai puțin de un an de la deschidere, să apară atâtea nereguli. 

Detalii incredibile sar în ochii oricărui vizitator care se plimbă prin complexul sportiv și se uită atent în jur. Pe marginea unei piste de alergat, cimentul de la o gură de canalizare este spart și nu a fost refăcut. Mai grav este că și rugina a apărut în peisaj, deși nu demult s-a uscat vopseaua pe diversele aparate sportive. Lângă un teren principal de tenis, băltește apa și unul din cele două suporturi din metal care susțin fileul este ruginit. 

baza gheorgheni

Suprafața de joc a terenului este și ea de ”high-class”: plină de urme de cretă, semn că nu s-a ocupat nimeni recent de curățenie și întreținere. 
La toalete există urme lăsate de clujeni fără simți civic, care nu au fost acoperite de angajații complexului sportiv. Una din ușile toaletei pentru femei are o pată neagră. Ne întrebăm de câte ori pe săptămână se face curățenie și dacă se insistă pe detalii. 

Deși este foarte dotată, baza sportivă nu mai poate fi considerată de către municipalitate un etalon pentru alte orașe care ar vrea să ne calce pe urme. Întreținerea ei nu este pe măsura laudelor și recenziilor frumoase.

 

 

Adauga comentariu