Guvernul lui Klaustrare ne-a pregătit Calendarul Politic al Redresării Economiei Naţionale

Majoritatea măsurilor se vor materializa în concret la data în care-l sărbătorim în acest Calendar pe Sfântul Așteaptă. Totul sub patronatul Sfântului Mucenic Rezolvatorul Promisiunilor Electorale.

Calendarul are binecuvântarea Sfinților Părinți Fondatori: Minciunie, Promisie, Devalizarie, Mitomanie, Plagiatorie, Parveniție, Golanie, Analfabeţie şamd. Sfinţi care garantează Rugăciunea pentru lipsa-n gestiune...

Am reuşit să fotocopiez o filă din Calendar şi sunt în măsură să vă prezint Planul de afacere de redresare al Romsilva (de exemplu) care trebuie să-i satisfacă în continuare cu rumeguș pe austriecii de la Holzindustrie Schweighofer:

- Romsilva îl angajează pe Gepetto;

- Gepetto face câteva sute de mii de Pinocchio (din cioturile rămase de la defrișările care se văd din spațiu, dar nu le vede ministrul de resort);

- acești Pinocchio vor fi dați pe mâna "asistentelor" şi “secretarelor” politicienilor. Acestea îi învaţă cum să se auto-satisfacă (exact genul de guvernare care se practică în România);

- rumegușul rezultat se dă Holzindustrie Schweighofer pentru prelucrare;

- rezultatul va fi oricum o “plăcuţă suedeză”, dar pentru noi este realitatea redresării economice pritocite de Guvernul lui Kaustrare.

Cică nimic nu va mai fi la fel după ieşirea din pandemie. Adică au să uite politicieniii să mai devalizeze bugetele Patriei? Din contră, se vor întinde mai dihai ca “Braţul Lung al Legii”, să poată fura cu distanţare socială, să nu se contamineze cu vreun dosar penal.

Până acum, cardul de săntate (ca de altfel orice altă “filigorie” de “digitalizare administrativă”), a dat rateuri pas cu pas? De acum va da ca Pentru o Românie Normală.

Dacă până acum s-au modificat şi încălcat legile pas cu pas, de acum în colo se vor ignora ca Pentru o Românie Normală.

Dacă până acum ANAF dădea năvală în portofelul românilor pas cu pas, de acum va da iureş ca Pentru o Românie Normală.

Dacă până acum ne intrau “serviciile” prin calculatoare şi în viaţa personală pas cu pas, de mâine va trebui să ne înregistrăm IP-ul la Miliție, să se știe care a fost măgarul care a mâzgălit contra reprezentanţilor statului și ai partidelor unice pe pereții virtuali şi unde să aducă amenda. Aşa, ca Pentru o Românie Normală.

Dăm bani să-și umple buzunarele toți băieții deștepți ai tuturor sectoarelor economice şi sociale din acest lagăr de exterminare prin supra-taxare care este România: de la factura de apă-canal, la cea de gaze și curent, tot într-o taxă și-o acciză și un ban să curgă și la băiatul deștept care căpușează factura o ținem și plătim.

Asta știm să facem: să dăm bani și să ne văităm. Au devalizat milițienii și securiștii Bancorex? Nici o problemă, am avut o taxă-n benzină până mai anul trecut și am scos din buzunare și-am acoperit tot ce s-a furat. Orice scutire de taxă la vreun mare capitalist de cumetrie își are corespondentul în portofelul și văicăreala noastră.

Să ne indignăm și să luăm atitudine nu știm să o facem.

Să închidem băierile pungii și să ne cărăm în vacanță, sau concediu, precum o făceau în primul mandat porumbeii voiajori de la Cotroceni (ar face-o şi acum, dar nu-i lasă pandemia) – și să-i lăsăm pe ăștia să-și împartă ceea ce n-au, nu avem voința să o facem.

Să închidem și să plecăm până când se hotărăsc ei să ne arate exact pe ce anume se cheltuiesc banii. Şi nu să aflăm, “pe surse”, din ceea ce se mai scurge din vreun dosar, atunci când mai e arestat câte unul din sistemul ticăloșit care a căzut în dizgrație.

Şi, gata!

Adauga comentariu