Guru Bivolaru, achitat de Tribunalul Cluj. Procesul a durat 13 ani

Tribunalul Cluj a pronunțat astăzi sentința în dosarul MISA aflat pe rol din 2007. Conform Cluj Just, Guru Bivolaru și ceilalți inculpați în dosar au fost achitați sau a încetat procesul împotriva lor, pentru că faptele s-au prescris.

Mai mult, s-a dispus ridicarea sechestrului de pe bunurile mobile și imobile ale inculpaților. În cazul lui Bivolaru, 11 imobile din București.

„Respinge cererea formulata de reprezentantul Ministerului Public privind luarea masurii de siguranta a confiscarii speciale cu privire la mai multe bunuri mobile si imobile apartinand inculpatilor. In temeiul art.404 alin.4 lit.c C.pr.pen. dispune ridicarea masurii sechestrului asigurator instituita asupra bunurilor imobile apartinand inculpatilor B.G., R.P., C.N., V.L., B.O.E., R.I., R.C. si N.M., asupra bunurilor imobile apartinand numitilor T.C.P., C.P.D. si C.C.L., precum si asupra bunurilor imobile apartinand partilor responsabile civilmente Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut (M.I.S.A.) si Fundatia de Terapii Naturiste si Yoga Tara, prin ordonanta D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Bucuresti, cu nr.6D/P/2004 emisa la data de 23.05.2005 (f.122-135, vol.75 d.u.p.)”, este precizat în sentință. 

Minuta sentinței Tribunaluilui Cluj poate fi consultată AICI 

 

Adauga comentariu