Ginecologul Florin Stamatian, despre prioritățile guvernului penele: masterplan, autostrăzi și alte bazaconii

Reputatul ginceolog și specialist în „probleme femeiești”, memebru marcant al Partidului Național Liberal, și-a descoperit un hobby în politichie: masterplanul, autostrăzile și… alte bazaconii.

„În master planul pe 2020 au fost prinse de exemplu autostrăzile Târgu-Mureș-Câmpia Turzii, Sebeș-Turda și Lugoj-Deva, și este foarte bine că se dorește finalizarea cât mai rapidă a acestora.

Supărarea mea ca să zic așa, este că nu a fost prins și Suplacu de Barcău-Oradea, pentru că este unul dintre cele mai mari viaducte care s-au construit și lucrările se degradează și se pierd bani. Pe de altă parte e adevărat și că trebuie o mulțime de bani și ca să-l faci. Am înțeles că s-a făcut această prioritizare”, a precizat Florin Stamatian citat de zcj.ro

Deputatul liberal, reputat ginecolog clujean, nu a omis să amintească că și Clujul are un proiect mare prins în acest buget. 

„S-a aprobat centura de nord, centura metropolitană, care este un proiect foarte important”, a ținut să precizeze ginecologul clujean care și-a descoperit a doua pasiune: autostrăzile.

Guvernul Orban își va asuma răspunderea pe bugetul pe 2020 în 23 decembrie, iar ginecologul Florin Stamatian, cu solide cunoștințe și în domeniul financiar bancar, nu consideră că este un buget de austeritate.

”Nu va fi un buget de austeritate, bugetul asigură creșterile salariale și de pensii prevăzute de lege, de asemenea creșterea investițiilor publice și finanțarea marilor proiecte de infrastructură. Creșterea economică prevăzută este de 4,1%, și ne dorim să nu fie strict din consum ci să fie și din investiții”, a spus ginecologul liberal.

Reputatul deputat ginecolog clujean, Florin Stamatian, care s-a opus dublării alocației pentru copii, alături de Sorin Moldovan (PNL), Nechita Oros (PNL) și Steluța Cătrăniciu (ALDE), care a făcut din fotoliul de deputat un celebru loc de hodină, taman bun pentru un somnic pufos, a recunoscut măsurile nepopulare ale peneleului prin necesitate. E simplu. 

E mai simplu să tragi un somn lipsit de coșmaruri, în Parlament, mai simplu să te pronunți în privința proiectelor mari, precum cele de infrastructură rutieră, când îți descoperi noi hobby uri...

CITEȘTE ȘIProfesorul-deputat Florin Stamatian şi alţi dinozauri ai sistemului medical şi-au votat lege de nevoi personale: se vor putea pensiona la 70 de ani. Tinerii din sistem acuză: "Atotputernicii blochează posturile din spitale, iar tinerii pleacă din țară"

CITEȘTE ȘITop CEI MAI BOGAȚI deputați din Cluj. Cum au evoluat averile parlamentarilor de la preluarea mandatului

Adauga comentariu