Funcționari epuizați (VIDEO)

Angajații Consiliului Județean au obosit. Sunt supraîncărcați și nu mai fac față muncii. Consiliul Județean se simte depășit de munca pe care o are de prestat. 
”Suntem sufocați. Este foarte mult de lucru. Avem enorm de mult probleme cu Pata Rât, cu gunoaiele, cu o grămadă. Oamenii ăștia nu mai pot să țină ritmul pe care noi ni l-am dori”, s-a plâns președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. 
Mai mult, șeful județului spune că mai are nevoie de oameni. ”Încercăm să mai angajăm 2-3 oameni la Achiziții”, a mai spus Tișe.
Interesant este că Alin Tișe se plânge de volumul enorm de muncă exact după s-au debarasat de problema gunoaielor de la Pata Rât. 

Comentarii

Elf

31.10.2017 20:23

Pe d-a Rațiu au epuizat-o probabil miile de euro încasate de 6 ani in calitate de manager de proiect la CMID probibl asta fiind cauza pentru care a încurcat pământul cu pietrișul .A epuizat-o întrebarea cum sa traga de timp si ce explicații sa dea pentru a prelungii cu ani de zile acest proiect .CJ a returnat 20 mil euro din banii noștri , d-a Ratiu cat a returnat din banii încasați pentru realizări deosebite in calitate de manager de proiect?Si când te gândești ca ii plătim pe acești oameni ca sa lucreze pt noi! Suntem niste tâmpiți!

Adauga comentariu