Frumoasa Ancuta, stapana temnitei din Centrul Clujului, a lansat astazi un scenariu teribil: The Experiment

O tema noua, mai complexa si mai provocatoare ii asteapta de acum pe pasionatii jocului “The Dungeon”. S-a schimbat jocul, puzzle-urile, atmosfera si decorul. Noul concept a necesitat luni intregi de analize si experimente, insa rezultatul e fabulos, promite Ancuta. Mai mult, pentru aceasta toamna se pregateste un "concept unic in lume".

Dupa 7 luni in care nu mai putin de 600 de echipe formate din 2.000 de persoane au incercat pe propria piele capriciile Savantului Nebun, frumoasa Ancuta lanseaza o noua provocare pentru The Dungeon.

“Am schimbat varinta jocului nu doar pentru ca are o vechime de 7 luni, ci si pentru ca echipele care au participat deja asteapta noi provocari. Le-a placut foarte tare prima versiune pe care le-am oferit-o, de aceea doresc sa revina si sa incerce o noua experienta”, explica tanara.

 Noua tema a jocului este ”The Experiment”.

“Am ales asta deoarece pot aborda mai multe directii in elaborarea puzzle-urilor, dar si pentru ca poate fi interpretata. Jocul in sine este un experiment, atat social cat si psihologic, iar echipele sunt supuse diferitelor provocari care le stimuleaza gandirea, logica, creativitatea, dar care le testeaza si abilitatile”, justifica ea.

Nici un puzzle din jocul trecut nu se mai repeta, toate puzzle-urile sunt noi si originale, promite ea.

“Am schimbat atmosfera si decorul. Aceasta varianta este una mai complexa, de dificultate mai mare. Daca varianta trecuta putea fi jucata de maxim 4 persoane, aceasta va putea fi jucata chiar si de grupuri formate din 5 persoane. Am avut nevoie de cateva luni pentru a o proiecta si de o saptamana pentru a o implementa. Prima varianta a jocului am implementat-o cu o echipa mica, de 4 persoane, iar pentru aceasta am avut o echipa de peste 10 persoane”, precizeaza Ancuta.

Jocul lansat de ea a fost primul de acest fel pus la cale in Cluj-Napoca.  I-au trecut pragul turisti de pe toate continentele si din tari precum Australia, Chile, Canada, SUA, Japonia, Iran, Israel, Tunisia, Marea Britanie, Olanda, Spania, Franta sau Germania. Nu au fost putini nici turistii din tara, din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Iasi, Craiova, Piatra Neamt, Suceava ori Oradea.

The Dungeon a fost din nou clasat pe locul I in topul ”Things to do in Cluj-Napoca” de pe Trip Advisor.

“Oferim o modalitate inedita de petrecere a timpului liber si o experienta unica. Fata de celelalte obiective turistice, noi le punem creativitatea si gandirea la incercare si asta le place foarte tare. Deoarece jocul de room-escape e un joc de echipa, prietenii si colegii (chiar si familiile) au oportunitatea de a se cunoaste mai bine in situatii limita”, crede clujeanca.

De acum, Ancuta asteapta intoarcerea echipelor care i-au trecut deja pragul si care asteapta cu nerabdare de cateva luni schimbarea, dar si echipe care vor incerca pentru prima data o astfel de experienta.

Ancuta Vancea a absolvit in 2013 Facultatea de Constructii Masini a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN), la Inginerie Economica, sectia de engleza. In loc de distractii, ea a ales sa lucreze in anii de facultate, la o fabrica de incaltaminte. Ideea de a fonda “The Dungeon i-a venit intr-o excursie pe care in ultimul an de facultate a facut-o la Budapesta. 

“Am fost cu niste prieteni si am participat la un joc de Room Escape care mi s-a parut foarte interesant, m-am gandit ca ar merge si la Cluj”, a spus ea. 

Experienta dobandita la locul de munca pe care l-a avut pe parcursul anilor de facultate i-a folosit din plin in mica ei afacere. 

“Am inceput afacerea ca pe un experiment, din dorinta de a oferi ceva nou. Toate eforturile pe care le-am facut au dat roade si afacerea s-a dezvoltat. Echipa s-a marit cu o persoana si am reusit sa inchiriez si un spatiu mai mare pentru birou”, precizeaza ea.

Inca doua business-uri au fost lansate la Cluj dupa ideea ei, fiecare din proprietari marturisind ca i-ar placea o colaborare.

“Nu va pot spune nimic, pentru ca inca nu am discutat nimic concret pe aceasta tema. Daca va fi cazul unei colaborari, trebuie discutat cu ce vine fiecare dintre parti si daca avem aceleasi interese si acelasi grup tinta de clienti. Conteaza foarte mult daca jocul este original si este facut din pasiunea pentru jocurile de tip room-escape”, explica tanara.

Planurile ei de viitor sunt pe masura succesului afacerii temnitei de vizavi de primarie, de pe strada Petru Maior, nr. 13.

“Din toamna va voi surprinde cu un concept unic in lume, despre care va voi da mai multe detalii la momentul potrivit. Momentan pot sa va spun doar ca vom avea o a doua locatie”, dezvaluie Ancuta.

Comentarii

coachK

01.06.2014 22:01

Originalitate, creativitate, mister...abia astept noua varianta! Mult succes in continuare echipei The Dungeon!

Serban Sebastian

03.06.2014 00:06
Super noua varianta ... am avut ocazia sa ma joc astazi .... o sa va placa , merita jucat

Adauga comentariu