FOTO Șapte bărbați, prinși pe aeroportul din Cluj-Napoca cu droguri extrem de periculoase

Şapte cetăţeni străini au fost depistați de polițiștii din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj-Napoca cu diferite cantități de droguri de mare risc, precum hașiș și cocaină, ascunse în bagajele de cală și în gențile de mână. Bărbații, cu vârste cuprinse 25 și 32 de ani, veniți din Spania, Italia, Lituania, Marea Britanie și Rusia, le-au spus oamenilor legii că substanțele erau pentru consum propriu. În plus, ei au declarat că veneau în vizită în România.

Drogurile au fost confiscate de polițiști. Aceștia au descoperit mai multe tipuri de substanţe interzise: şase pastile de culoare verde fluorescent, susceptibile a fi produse amfetaminice (ecstasy/MDMA), şase ţigarete de tip joint confecţionate artizanal, ce conţin substanţe vegetale de culoare verde-olive susceptibile a fi marijuana, patru grame de substanţă vegetală, având culoarea maro, susceptibilă a fi haşiş, 26 de pastile ecstasy, o substanţă fină sub formă de praf cristalin de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, într-o cantitate aproximativă de 5 grame şi 43 de produse farmaceutice/substanţe psihotrope, inscripţionate GG249 şi Xanax.

Substanțele urmează să fie trimise la un laborator de specialitate. Cei șapte bărbați sunt cercetați acum de DIICOT Cluj pentru introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept.

 

Adauga comentariu