FOTO: Remiză pe Cluj Arena. Universitatea a făcut egal cu Mioveniul, 0-0, iar play-off-ul pare tot mai departe

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu CS Mioveni, din etapa a 19-a a seriei Vest din Liga a II-a. „Şepcile roşii” au pierdut două puncte care pot fi decisive în lupta pentru intrarea în play-off, elevii lui Mihai Teja ratând două ocazii importante chiar în prelungiri.

Cu şase jucători noi în primul 11 faţă de echipa de anul trecut, Universitatea Cluj a început mai bine partida, iar în prima jumătate de oră a controlat ostilităţile de pe Cluj Arena. Ursu a avut cea mai mare ocazie pentru „şepcile roşii”, însă şutul său din careu a trecut paralel cu linia porţii, asta după o cursă de aproximativ 40 de metri a mijlocaşului Universităţii. Pe finalul reprizei, oaspeţii au început să se vadă şi ei pe faza ofensivă, Florescu având şansa să deschidă scorul după un şut centrare dintr-o lovitură liberă, mingea trimisă de mijlocaşul argeşenilor căzând, din păcate pentru oaspeţi, pe bara porţii lui Bolboaşă.

A doua parte a meciului a avut o desfăşurare oarecum asemănătoare, conform CJSport.ro, „studenţii” fiind mai activi, în primele minute, în jumătatea adversarilor. Aceştia au reuşit să şi marcheze în minutul 60, însă golul lui Târnovan a fost anulat pentru offsaid. Mai apoi, nou intratul Butean a fost şi el aproape de a deschide scorul, dar şutul său din afara careului a trecut puţin peste poarta lui Croitoru. Oaspeţii au reuşit din nouă să mai echilibreze disputa, iar acelaşi Florescu a avut şansa să marcheze pentru echipa sa, Bolboaşă intervenind salvator la şutul din minutul 86.

Pe final, alb-negrii au ratat trei ocazii importante de a marca golul victoriei, însă Moruţan şi Alex Dan nu au reuşit să trimită în plasă din poziţii bune, în timp ce Târnovan a lovit prost mingea, cu genunchiul, astfel că meciul s-a terminat la egalitate, 0-0, un rezultat care nu ajută niciuna din cele două formaţii.

„U” Cluj: Bolboaşă – Ciupe, Şandru, Cordoş, Berci (80’ Voineag) – Ursu, Boboc, Alex Dan (85′ C. Popescu), Ciobanu (64’ Butean) – Moruţan – Târnovan. Antrenor: Mihai Teja

CS Mioveni: Croitoru – Toriste, Tolmbaye, B. Stoica, E. Stoica – Mîrzeanu, Biceanu, Mazilu (77’ Iancu), Florescu – Nilă (72’ Năstăsie) – Ayza (89′ Gălan) . Antrenor: Bogdan Stoica

Adauga comentariu