Fomistul media Ovidiu Adrian Bucur va fi seful PSD Campia Turzii, PSD Turda, primarul Turzii si Primarul Campiei Turzii

In fauna boschetarilor de presa locala din judet, era sa il ratam pe Ovidiu Adrian Bucur, "patronul" domeniului.ro refleqtmedia, site cu cativa cititori care se chinuie de cateva saptamani sa intre in atentia generala criticand PSD Cluj. Bucur, un soi de Vasile Manu al zonei Turda-Campia, a venit mai intai pe la partid sa il caute pe Liviu Alexa exact in ziua motiunii, de fapt, sa il caute sa il intrebe de oarisce publicitate sa manca si gura lui ceva. Alexa i-a dat flit. Apoi, tot el, l-a sunat pe Liviu Alexa ca ar vrea sa se inscrie in PSD Campia Turzii, ca el are planuri mari de reorganizare, pe care i le-a si trimis, dar ca el nu vrea sa fie in PSD daca e si Gicur Rece ca e pupincurist. Alexa i-a replicat clar ca nu asa merg lucrurile si ca, daca vrea sa se impuna, trebuie sa se implice. 

Suparat ca un karatist pufos, Ovidiu s-a transformat intr-un mare critic al PSD. Atata doar ca el e un limbric. Tot nu vrea sa inteleaga lumea, pe zona, Gelu Florea are cel mai tare ziar, restul sunt povesti. E drept, Bucurut nici nu prea poate fi mare ziarist, fiindca s-a umplut de reclama de la exact cei pe care ar trebui sa aiba demnitatea profesionala sa ii si critice: 

Ba, baiatule, ce penibil!

O sa ziceti ca deh, omul tre' sa traiasca. Pai, din lins in cur traieste chiar bine: face cam 7000 de lei pe luna din asta.

Comentarii

Croa Sant

04.11.2019 20:46

Oh...ce critică în spirit consacrat...Alexa boy (deși "articocolașu"nu heste semnat care este el). Că ABucur este pupincurist, o știe toată lumea dar nu-l depășește pe Gel Cuflor Ea, care din profesia asta de pupat ..."moaște" și-a tras și mașina benga, de-aia cu head up display(trădător de țară-vorbesc engleza). Deci pupatul în kr este o meserie bănoasă, dacă nimerești centrul ...țintei.
Îți iei mașină GFL, ai cel mai tare ziar(!)și poți chiar să ajungi președinte de partid ...la Cluj! Sau de scara blocului, în Florești. Depinde ce kr nimerești.Poate ai șansa și o nimerești chiar oe Înțeleapta neamului.
Haules baules, și vouă.

Adauga comentariu