Florin Estefan, la Opera se angajeaza numai pe pile si pedigree? Femei de serviciu precum Paula Rad n-au loc intre arienii muzicii de la Cluj?

Inghitind prea mult din heliul succesului reinventarii Operei Romane la Cluj (care, indiscutabil, i se datoreaza), Florin Estefan, managerul institutiei, si-a luat aseara o palma morala incredibila de la plebeul show de televiziune "Romanii au talent". Pe scena de la Cluj a aparut zalauanca Paula Rad care a ridicat asistenta in picioare. Ba chiar si pe membrii juriului. Ba chiar a primit Golden Buzz de la Andra cand a interpretat " O mio babbino caro", celebra arie scris de Puccini in opera Gianni Schicchi.

Dupa interpretarea ariei a venit si bomba, cand Paula Rad a declarat ca visul ei cel mai fierbinte e sa se angajeze la Opera, ca a mai incercat la Cluj si ca i s-a spus sa mai astepte, ea devenind intre timp femeie de serviciu. Lucru care i-a impresionat atat pe Mihaela Radulescu, cat si pe Andra. Florin Calinescu a fost cel mai dur la adresa conducerii Operei din Cluj, despre care a spus ca angajeaza numai pe baza de pile.

Iata si o poza cu Florin Arian:

Pai, da. Nu toti putem avea nume frantuzite sau spaniolite, nu toti venim cu pile de la Oradea si sa fim angajati direct la Opera cum a "patit" domnul Estefan.

Adevarul e ca, in lumina ultimelor succese, conducerea Operei are ceea ce numim noi, prostimea, flatulente in cap. Da, dragii nostri, si flatulentele pot fi incadrate pe portativ, pot fi alocate unor note. De exemplu, pentru faza de aseara, domnul Estefan primeste nota 4. De la noi, nearienii.

Ia, dati play!

Comentarii

Mihaela Bugner

18.02.2017 16:44

Exceptionala voce ! O mio bambino carro ..greu imi tin lacrimile...Dar dupa ce ai absolvit conservatorul ,ai vizionat si participat la zeci de spectacole de ce apari in pantaloni scurti si pe post de femeie de servici?  Sigur , simplitatea cucereste dar eu am o retinere.  Retinerea in fata unui spectacol  ,bine regizat , bazat pe votul emotional !   

bula

19.02.2017 09:35

eu nu am inteles nimc din ce a cantat, poate avea voce, asta doar specialistii pot spune, dar pentru a fi artist trebuie mult mai mult.

iisus

18.02.2017 17:47

Il cheama...Astefanoaiei, e numele schimbat, e un mason chitit pe functii. Plecat de la Loja de rit scotian si ajuns..la ceva Loja care ii serveste interesele

Jean Lucas Cara...

18.02.2017 22:01

Asta așa este. Dacă a primit și golden buzz, și aplauze pentru interpretarea unei arii de 2 minute și au fost în mod surprinzător impresionați și Andra și juriul ar trebui să se sesizeze și ăștia de la operă. să angajeze pe cine își dorește, nu tot de-ăștia ce cântă forțați.

Alexandra

19.02.2017 02:43

Domnișoara a cântat binisor ( că sa nu zic prost) mai ales după 11 ani de canto !
Și totuși, să vii să cânți o arie de opera ( cu ceva scăpări grave de tehnică și intonație) in pantaloni scurți...E inadmisibil ! Nu o cunosc nici pe domnișoara nici pe Dl Estefan , dar , după standardele europene domnișoara nu are nivel nici de cor! ( Lucrez in domeniu)

ada

19.02.2017 09:24

oce exceptionala!Dar de ce nu a fost in prim plan , in cele doua minute in care a cantat, au aratat-o o data , o secunda?  Oare sunt ceva probleme ?

noname

19.02.2017 10:05

n-ai cum sa-i angajezi in fiecare an la opera pe cei ce termina conservatorul. 

Dragoș

19.02.2017 14:13

Acuma dacă Andra și Florin Călinescu sunt măsuri ale valorii în domeniu, și părerile lor sunt cele care ar trebui să conteze....

bula

19.02.2017 16:47

Tulai Doamne !

Adauga comentariu