Firma de casa Diferit va reface podul Traian, surpat in 2013

Societatea Diferit, firma de casa a Primariei Cluj-Napoca, este cea care va reface podul Traian care s-a surpat in urma cu aproape doi ani. Dupa ce licitatia de 6 milioane de lei a fost adjudecata societatii Doralex, Diferit a depus contestatie, iar Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dispus reevaluarea ofertelor.

Primaria Cluj-Napoca a decis nu conteste in instanta decizia si sa treaca la reevaluarea ofertelor. Biroul mass-media al municipalitatii a precizat pentru Ziua de Cluj  că noul castigator al licitatiei este firma Diferit, care isi adjudeca astfel lucrarea estimata la circa 6 milioane de lei. Reprezentantii primariei mai spun ca perioada de 10 zile in care puteau fi depuse contestatii a trecut, fara a fi inregistrat un asemenea document, iar in zilele urmatoare urmeaza sa fie semnat contractul cu noul castigator.

Termenul de executie al lucrarilor este de 6 luni.

Ziar de Cluj a relatat in mai multe articole despre contractele banoase din bugetul local care se incheie cu societatea Diferit.

 

Comentarii

X

15.05.2015 12:38

Atata s-au invartit si s-au rasucit pana au reusit sa castige licitatia. Eu zic ca daca in 6 luni nu se reface podul, sa iesim in strada. Asa nu se mai poate.

Adauga comentariu