Farmec a redeschis magazinul de pe strada Napoca din Cluj-Napoca, dupa o investitie de 50.000 de euro

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, a redeschis astazi portile magazinului de brand situat pe strada Napoca nr. 25, din Cluj-Napoca, si isi asteapta clientii intr-un cadru nou, complet reamenajat si modernizat. Deschiderea face parte dintr-o strategie ampla a companiei de a investi in magazinele de brand din principalele orase din tara. Pana la finalul anului 2016, compania clujeana isi propune sa reamenajeze toate magazinele de brand din tara, urmand sa aloce aproximativ 200.000 de euro pentru aceste transformari. 

Magazinul de pe strada Napoca, in care s-au investit 50.000 de euro, a beneficiat de lucrari de reamenajare si modernizare atat in ceea ce priveste proiectarea, lucrari de constructii, instalatii, securizare, cat si design de interior. Conceptul a fost creat de aceeasi echipa de designeri responsabila cu realizarea tuturor magazinelor Farmec, inclusiv a Centrului de Frumusete.  

„Ne bucuram ca la mai putin de doua luni de la inceperea lucrarilor de modernizare redeschidem portile magazinului Farmec de pe strada Napoca, unul dintre magazinele de brand din oras cu cea mai indelungata traditie”, spune Mircea Turdean, Directorul General al companiei Farmec. „E un spatiu dedicat consumatorilor nostri, datorita carora Farmec se mentine in topul celor mai apreciate si iubite branduri romanesti. Efortul investitional vine sa confirme respectul pe care il purtam fata de consumatorii nostri, carora vrem sa le oferim o experienta cu totul speciala”, adauga Turdean.  

Doar in Cluj, compania Farmec a alocat un buget total de 430.000 de euro pentru reamanajarea magazinelor de brand din oras

Magazinul de pe strada Napoca este al treilea magazin de brand redeschis dupa modernizare. Magazinul de pe strada Ferdinand 22-26 din Cluj-Napoca a fost redeschis in septembrie anul acesta, iar Centrul de Frumusete, de pe strada Bucuresti nr. 5, a fost inaugurat in 2013, fiind format dintr-o zona destinata prezentarii si comercializarii de produse, un spatiu special amenajat pentru intalnirile dintre specialistii Farmec si consumatoare, si Atelierul de frumusete. 

Odata cu redeschiderea, consumatorii care viziteaza noul magazin de brand se pot bucura de promotii speciale, alaturi de o atmosfera calda si prietenoasa, produse de calitate si sfaturi de specialitate oferite de echipa Farmec. Astfel, in perioada 17 - 22 noiembrie 2015, Farmec le ofera acestora reduceri de 15% la orice produs achizitionat din aceasta unitate.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, este un brand emblema pentru Romania, al carui portofoliu impresioneaza o lume intreaga prin produse mereu actuale si moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are acreditari internationale ale proceselor de fabricatie si comercializeaza produsele din portofoliu in peste 30 tari.

Adauga comentariu