EXCLUSIV: Medalii de aur si argint pentru vinurile Issa. Sauvignon Blanc-ul Cramei La Salina face primul pas spre lumea buna a vinurilor selecte produse in Romania

Surpriza de proportii la International Wine Contest Bucuresti, editia 2015, concurs international de vinuri organizat la initiativa Oficiului National al Viei si Produselor Vitivinicole, in parteneriat cu Asociatia Degustatrilor Autorizati din Romania, sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului: un vin produs in judetul Cluj a primit cea mai inalta distinctie!

In urma analizei juriului, Sauvignonul Blanc al gamei ISSA a fost premiat cu medalia de aur, prima medalie importanta pentru producatorul clujean Crama “La Salina”. Suprizele nu au incetat sa apara.

Dupa acest anunt important, a mai venit o veste buna: un alt concurs, The Balkans International Wine Competition, a decis acordarea medaliei de argint tot pentru Sauvignonul Blanc facut de Issa.

Crama “La Salina” este o investitie de trei milioane de euro pornita in urma cu cinci ani de la pasiunea a doi prieteni, iubitori de vinuri nobile, Simion Muresan si Claudiu Sugar. Dupa decenii de inactivitate, zona viticola Dealurile Durgaului a fost transformata intr-o vie roditoare. Plantatia si crama sunt amplasate in imediata apropiere a Salinei Turda, intr-o zona cu traditie seculara in viticultura. 

Comentarii

Dobra Marian

08.06.2015 20:32

Bravo lor pt curajul de care au dat dovada , dragostea pt vin Ambiția de a face ceva de calitate . Seriozitatea de care au dat dovada ia adus pe cele mai înalte culmi . Felicitări 

Adauga comentariu