EXCLUSIV Ioan Bene, dat în urmărire generală. Poliția îl caută pentru condamnarea de la București

Inspectoratul General al Poliției Române l-a inclus pe afaceristul Ioan Bene în lista celor urmăriți național. Ioan Bene a fugit din România în octombrie, înainte să fie condamnat definitiv la cinci ani de închisoare în dosarul de evaziune fiscală de la București. În ianuarie 2018, Ioan Bene a fost condamnat definitiv și în dosarul Mită la Consiliul Județean Cluj. La fel ca și acum, Ioan Bene a fugit în Italia pentru a scăpa de închisoare. Acesta și-a obținut în Italia recunoașterea sentinței de la Cluj, iar acum va încerca să meargă pe aceeași procedură. 

 

„La nivelul Serviciului de Investigații Criminale a fost înregistrat mandatul de executare a unei pedepse cu închisoarea de 5 ani, pentru infracțiunea de evaziune fiscală, emis de către Tribunalul București, Sectia 1 Penală,  pe numele unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din Cluj-Napoca.
Au fost efectuate căutări pentru depistarea bărbatului, stabilindu-se că acesta nu se află pe teritoriul țării noastre. Prin urmare, la data de 01.11.2019 a fost solicitată darea în urmărire a acestuia. De asemenea, a fost solicitată emiterea unui mandat european de arestare și a cererii de urmărire internațională”, arată cei de la IPJ Cluj. 

Citește și: 

Exclusiv! Ioan BENE a primit a DOUA sentință de închisoare cu executare. Afaceristul clujean a fugit în ITALIA pentru a doua oară!

Adauga comentariu