EXCLUSIV! Cum fac milioane de euro de pe biletele de la UNTOLD! Documente financiare din INTERIORUL Federatiei SHARE! Se incaseaza MII DE EURO pe zi de la punctele de vanzare din oras!

 

Trufasi, smecheri, ingalati, cocalari conducand Jaguare, baietii destepti de la Federatia SHARE sunt tot mai transpirati! De unde pana acum afisau o mina sigura, de cand Ziar de Cluj a inceput acum doua zile sa faca dezvaluiri despre felul in care au organizat AFACEREA UNTOLD, baietii destepti Vlad Pop si Bogdan Buta se simt tot mai inghesuiti. Trecem astazi la un alt nivel. Si publicam documente exclusive din interiorul federatiei SHARE, documente financiare incredibile care arata cat de profitabila este afacerea UNTOLD, nascuta si creata si finantata din bani publici. Banii clujenilor. E simplu biznisul: cu cei 500 de mii de euro de la Consiliul Local, Vlad Pop si Bogdan Buta si-au antamat prin licitatia trucata artistii de top cu care au inceput deja sa faca milioane. Milioane de euro. Pe care nu trebuie sa le mai intoarca nimanui inapoi, pentru care (cred ei) nu mai trebuie sa dea socoteala.

Un organizator de evenimente "normal", adica nefinantat din bani publici, risca enorm in momentul in care isi propune sa aduca un mare artist in Romania: risca din propriul sau buzunar cateva sute de mii de euro pentru antamarea artistului si asta e doar avansul; risca alte sute de mii de euro pentru scene si lumini, paza si marketing si, daca vanzarea de bilete din debutul anuntului nu ii merge bine, mai risca pana la ziua concertului inca jumatate din fee-ul artistului care nu va veni sa concerteze decat daca isi vede inainte banii in cont. De cele mai multe ori, si asta v-o pot spune marii organizatori de concerte din Romania, se pierd bani sau se ajunge pe un soi de break-even, caci sponsorizarile de la marile companii au scazut drastic in criza.

Cei de la SHARE, cu banii primiti de la Boc si consilierii locali, banii nostri, ai clujenilor, si-au facut bine mendrele. Au rezervat doua nume mari de DJ - David Guetta si Avicii - si acum, fara stresul unor organizatori pur sange, stau doar si numara incasarile. De milioane de euro. Astazi, caci e numai un episod, va prezentam docuemnte financiare din interiorul SHARE care ne arata ca numai de la punctele de vanzare din Cluj-Napoca se incaseaza pe zi sume cuprinse intre 3500 si 12 000 de euro, cu o medie de 4000 de euro zilnic. Ca sa nu ziceti ca suntem carcotasi, am ales documente de depunere de numerar din mai multe zile, ca sa va aratam ca nu e o intamplare o incasare pe zi de 4000-5000 de euro.

 

11 martie 2015 - SHARE a "impuscat" aproape 60 de mii de lei din vanzarea de bilete de la punctul de sales din Iulius Mall

 

Pe 6 aprilie 2015, se incaseaza aproape 24 500 de lei.

In zile diferite, se observa ca federatia SHARE incaseaza pe zi minim 14 000 de lei.

 

Adauga comentariu