EXCLUSIV Costel Corduneanu, dus de urgență la UPU Cluj. Interlopul e în stare gravă după ce i s-a făcut rău în sala de judecată

UPDATE: Liderul clanului Corduneanu a fost externat. Imediat dupa ce a iesit din Unitatea de Primiri Urgente Cluj, Costel Corduneanu s-a prezentat in fata judecatorului pentru a lua ultimul cuvant in dosarul aflat pe rolul Curtii de Apel Cluj. Intrebat daca are ceva de adaugat, Corduneanu a replicat:"Nu noi, familia Corduneanu, reprezentam mafia. Mafia adevarata e formata din politicieni".

 

Costel Corduneanu s-a prezentat astăzi la Curtea de Apel Cluj, la ultimul termen de judecată din dosarul de grup infracțional al clanului. După mai bine de trei ore de pledoarii, Costel Corduneanu s-a cerut afara din sala pe motiv că i s-a făcut rău. În scurt timp, soția acestuia a sunat la 112, iar echipajul Serviciului de Ambulanță, ajuns la Curtea de Apel Cluj la 14.30, a decis să îl transporte pe Corduneanu la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj. 

„Pacientul are antecedente cardio-vasculare semnificative. Acesta a dezvoltat simptomatologie asemănătoare cu un sindrom coronarian acut. Pacientul se află în în UPU Cluj și prezintă dureri toracice. În prezent acesta este supus investigațiilor medicale și așteaptă consult cardiologic”, arată purtătorul de cuvânt al SCJU Cluj, Flavia Topan. 

 

Costel Corduneanu a suferit un preinfarct în 2017, în urma căruia i s-a montat pe inimă un stent. 

 

Adauga comentariu