EXCLUSIV: Constantin Raduta, seful Salii Polivalente, si-a dat demisia. Vezi cine ii ia locul

Directorul Salii Polivalente, Constantin Raduta si-a prezentat in urma cu o saptamana demisia in fata Consiliului de Administratie. Evenimentul este tinut la secret atat de catre reprezentantii Primariei cati si de catre angajatii Polivalentei. In acest moment Sala Polivalenta a devenit portocalie, interimatul fiind asigurat de catre directorul adjunct Ionut Rusu, acum membru PNL fost PDL.

“Mi-am inaintat demisia din motive personale. Mi-am incetat activitatea de la 1 iulie. Eu am o varsta si consider ca  la Polivalenta este un colectiv tanar care va face treaba. Ionut Rusu este un baiat bun, capabil, care va putea conduce foarte bine activitatile ce se vor desfasura la Polivalenta, a declarat Constantin Raduta.

Reprezentantii Consiliului de Administratie au luat act de decizia directorului Constantin Raduta si au confirmat ca adevaratul motiv ar fi situatia economica in care se afla societatea care administreaza Sala Polivalenta. La urmatoarea sedinta a CA vor fi stabilite criteriile pe care vor trebui sa le indeplineasca candidatii inaintea demararii concursului pentru ocuparea postului ramas vacant.

 

Adauga comentariu