EXCLUSIV Biciclistul suspectat că a accidentat o fetița de opt ani s-a PREDAT. „A văzut că vuia internetul de pozele cu el și s-a prezentat singur la Poliție”

UPDATE:

Biciclistul în cauza s-a predat, ca urmare a mediatizării imaginilor cu acesta. 

„Cei de la poliție l-au căutat până seara târziu. S-au uitat pe toate camerele din zonă să poată să obțină imagini mai clare cu el. Într-un final, băiatul a văzut că vuia internetul de pozele cu el și s-a prezentat singur la Poliție”, declară sursele ZIar de Cluj. 

„În cursul dimineții, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, s-a prezentat la Secția 2 Poliție Cluj-Napoca, unde a informat polițistii despre faptul că el este cel care la data de 29 iunie, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada 21 Decembrie din municipiul Cluj-Napoca, a accidentat o minora de 8 ani, urmând a fi luate măsuri conform stării de fapt”, arată cei de la IPJ Cluj. 

Știrea inițială: 

 

„Căutat! Azi (30 iunie)la 13.32 a surprins și accidentat o fetiță de opt ani pe strada 21 Decembrie, în zona pieței Mărăști, pe trotuar, după care a părăsit locul accidentului.

S-a deplasat pe următorul traseu: Strada 21 Decembrie, strada Aurel Vlaicu, spre cartierul Între Lacuri.

Semnalmente: început de chelie, tuns scurt pe margini, ochelari, barbă, tricou alb, pantaloni închiși de culoare trei sferturi, bicicletă închisă la culoare, posibil albastru, frâne pe disc.

Dacă cineva are detalii, este rugat să apeleze numărul de urgență 112”, a postat astăzi pe Facebook Tereza Voicu, administrator al grupului Info Trafic România.  

 

UPDATE 30 iunie, ora 18:50

"La data de 29 iunie a.c., in jurul orei 13.40, un biciclist care se deplasa pe trotuarul drept al strazii 21 Decembrie a accidentat o minora de 8 ani, din Cluj-Napoca, care se afla pe trotuar in calitate de pieton, ulterior acesta parasind locul accidentului. In urma impactului, minora a fost transportata la o unitate medicala in vederea acordarii de îngrijiri medicale. Pana in acest moment, barbatul nu a fost identificat", au declarat reprezetanții Inspectoratului de Politie Judetean Cluj. 

 

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Adauga comentariu