Exclusiv: AU TRUCAT SI PREMEDITAT "selectia" de pe SEAP de 900.000 de euro! Bogdan Buta conduce in continuare din umbra SHARE si se ocupa PE FATA de Untold Festival

Demisia lui Bogdan Buta, fostul presedinte al Federatiei SHARE, de la finele anului trecut, nu a fost decat praf in ochii opiniei publice. Bogdan Buta a crezut ca poate sa scada presiunea mediatica, iesind intempestiv din scena. Ziar de Cluj a descoperit ca Vlad Pop, inlocuitorul si bunul sau prieten, nu este decat o interfata agramata a lui Buta si ca, in realitate, tot ce se intampla la SHARE si la Untold se desfasoara cu stiinta si consultanta lui Bogdan Buta.

Practic, Ziar de Cluj afirma sus si raspicat ca Emil Boc si consilierii locali, impreuna cu Federatia SHARE, au alocat o gramada de bani pentru UNTOLD FESTIVAL, un proiect creat, detinut si organizat de Bogdan Buta, despre care in mod normal opinia publica stie ca nu mai are nicio legatura cu toate acestea. Avem dovezi incontestabile ca tanarul Bogdan Buta sforareste in continuare banii SHARE, lucru care ni se pare ingrozitor, o sfidare la adresa cetatenilor Clujului. 

3000 de persoane au citit duminica ancheta noastra - vezi AICI - prin care aratam ca banii din care se aduc Guetta si Avicii pe o "licitatie" de proiecte au ajuns la un amarat de PFA nemtesc. Sa vedem ce se mai intampla azi cu PFA-ul si de ce este doar un bidonas comercial pentru alte interese.

 

Bogdan Buta a facut evenimente pe TiMAF cu ajutorul lui Bella Primo

 

Publicatia noastra a intrat in posesia unei fotorafii care arata fara putinta de tagada ca Bogdan Buta se cunoaste foarte bine cu Bella Primo, pensionarul “no name” din industria artistica care, asa cum am aratat duminica, este cel care gestioneaza prin intermediul unei rude PFA-ul nemtesc European Service Events, inregistrat in Germania si care a primit de la SHARE un contract de 4 milioane de lei, adica peste 900.000 de euro, intr-un simulacru de selectie de oferte facuta pe SEAP. 

Privind in urma, lucrurile se leaga: Buta a organizat in anii trecuti prin intermediul TiMAF niste ”suse” expirate cu artisti de genul Lord of the Dance si Edvin Marton, cu care Primo Bella are legaturi mai stranse, de fiecare data pe bani publici si probabil de fiecare data cu comisioane atat pentru Primo, cat si pentru Buta.

Vazand ca merge ulciorul la apa banului public, Buta s-a bagat in seama la primarie cu un nume mai mare, James Blunt, concert pe care tot din bani publici l-a finantat in mare parte. Avand in vedere relatia pe care o demonstram si prin poze si prin activitatea trecuta, este lesne de observat colaborarea dintre cei doi. In acest fel, putem spune fara sa gresim ca desemnarea lui Bella Primo drept castigator al licitatiei de oferte a fost PREMEDITATA SI TRUCATA. 

Ii solicitam public lui Emil Boc sa puna la dispozitia presei TOT caietul de sarcini, NUMELE celor doua entitati comerciale de la care s-a cerut oferta si SITUATIA FINANCIARA in detaliu a tuturor operatiunilor financiare pe care Federatia SHARE (unde este co-presedinte chiar Emil Boc) le-a desfasurat in 2014. 

 

Organele de cercetare penala trebuie sa se sesizeze de indata si sa verifice toate informatiile noastre, pentru ca intreaga afacere Avicii-Guetta pute de la o posta a aranjamente penale de bani publici. 

 

Practic, Buta conduce Share si negociaza pentru evenimentele Federatiei

 

Faptul ca Federatia SHARE a organizat o selectie de oferte pe ascuns cu desemnarea lui Primo Bella si in folosul direct al lui Bogdan Buta, NU al federatiei, mai reiese inca o data din a doua dovada pe care Ziar de Cluj o pune la dispozitia celor interesati. Este vorba de un material de prezentare al Untold Festival, datand din luna ianuarie, dedicat sponsorilor din industria bauturilor alcoolice si nealcoolice si in care este desemnata ca persoana de contact, atentie!, la doua luni de la demisia accestuia, tocmai Bogdan Buta. Si mai grav, Buta isi da ca date de contact mobilul si o adresa de email de pe domeniul cluj2015.ro, site-ul oficial al Federatiei Share, ceea ce ne dovedeste ca  reprezinta oficial proiectul si ca demisia lui este praf in ochi. 

Ramaneti pe Ziar de Cluj pentru noi dezvaluiri despre cloaca de interese financiare si minciuni de la Federatia SHARE.

I-am adresat domnului Bogdan Buta cateva intrebari, pentru a obtine si pozitia lui despre aceste subiecte. Ca orice persoana publica ce se respecta, domnul Bogdan Buta ne-a rugat sa ii trimtem intrebarile in scris, pe email si sms, lucru pe care l-am facut, si sa ne intalnim ca sa discutam, lucru pe care nu-l vom face.

Asteptam pozitia domniei sale in scris si o vom publica de indata. 

 

 

Comentarii

gogu

09.02.2015 17:41

DELAF scrie pe poponetzul Piticului Atomic. DELAFutai in dos la Bulau. Cum s-ar zice: Ramona Suge-o

#yolo

13.02.2015 11:20

Asa fratilor :) Ma bucur enorm cand vad o stire de genu asta cu dovezi. Asta e jurnalism-ul. De asemenea apreciez efortul de a scoate adevarul la suprafata. Industria muzicala era singurul domeniu apolitic, dar pana si aici se fac manarii ipocrite de genul politicii din romania (care momentan ridica imunitati, which is awesome). Iar pentru cei care sunt in aceeasi pozitie ca si mine (stiu ca sunteti multi):UNITI SALVAM ROMANIA... hai sa facem chestia asta virala :) pentru iubitul nostru CLUJ-NAPOCA.

Adauga comentariu