Emil Boc, taxat dur de clujeni după ce a „spart” sute de mii de euro pe aparate fitness în aer liber care nu sunt folosite de nimeni

Emil Boc are o problemă mare. De fapt are două probleme mari, în ultima vreme. Prima: cheltuie banii orașului total aiurea, pe tot felul de proiecte idioate. Nu vorbim de 10 lei ci de sute de mii de euro, așa cum Ziar de Cluj a mai scris AICI: Primăria cumpără aparate de fitness cu aproape 826.000 euro. O sală poate fi dotată complet cu 30.000 euro

Așadar, aceasta ar fi prima problemă mare (nu că l-ar interesa prea tare). A doua problemă: oamenii încep să se supere tot mai des și să lase comentarii negative în număr mare la orice postare a primarului de pe Facebook. Dacă în urmă cu un an, 99% dintre postări aparțineau postacilor sau fanilor sinceri care dădeau like și share la orice aberație, lucrurile s-au schimbat în noiembrie 2019. 

Nu ne credeți? E destul să vă uitați 10 minute pe pagina de FB a lui Emil Boc. De exemplu, în urmă cu două zile, Emil Boc s-a pozat pe o hintă (cică aparat de fitness). Demersul lui Boc de a umple parcurile Clujului cu aparate fitness (în special pentru vârstnici) e lăudabilă, dar nu la 800.000 de euro. Nu la 800.000 de euro, când o sală de fitness performantă poate fi dotată cu aparatură de 30.000 de euro. Nu 800.000 de euro, când aproape nimeni nu le folosește. 

Probabil că Emil Boc a văzut sălile de fitness în aer liber din Venice Beach (California), acolo unde alde Arnold Schwarzenegger și a vrut și el, ca un copil răzgâiat. Singura problemă e că în SUA e o tradiție să faci sport în aer liber, acolo se antrenează toți marii campioni. La noi, pensionarii au probleme mai serioase (cum să supraviețuiască).

Ca să revenim la comentarii, să vedem ce au avut de spus clujenii referitor la boacănele lui Emil Boc din ultima perioadă?

În Pădurea cu Alune, cum 21 de ore, Emil Boc se laudă ceva cu inovare 

Vine pupăza și spune: 

„Domnule primar #EmilBoc, cu atata inovare si tehnologie poate reusiti sa inlocuiti functionarii din #PrimariaCluj cu niste roboti, poate asa se vor rezolva si cererile cetatenilor un pic mai eficient. In 9 luni o femeie face un copil, #PrimariaCluj nu-i capabila sa rezolve o solicitare”

Acum o zi, Emil Boc se laudă cu hintele pentru pensionari instalate prin parcuri:

Vin cetățenii și îi dau cu aparatele de fitness peste cap:

„CARTIERUL BUNĂ ZIUA este complet abandonat de primărie.Fara școală,fara grădiniță,fara nici un parc,fara spatii de joaca pentru copii,strazi neasfaltate,etc.DOMNULE PRIMAR POATE VRETI SI VOTURILE NOASTRE!”

„Buna ziua dar in cartierul plopilor nu ati putea amenaja un astfel de spatiu langa parculetul pt copii este spatiu destul multumesc”

„Frumos , dar pe cand si in Zorilor , pacat de parcul nostru Iuliu Prodan , nu poti alerga prea bine din cauza degradarii aleeilor ce sa mai zic de aparate ,cele existente sunt destul de stricate ca sa poti face ceva cu ele e pacat locul e superb ....„

„O creșă două dacă am mai avea 😏”

„In Someșeni...nimic...!Trăim in praf, poluare fonică maximă și trafic infernal...Nici măcar un parc "minuscul" cu verdeață! Dăm unda verde la construcții.. betoane și mașini...
Că taxe nu plătim și noi! Copiii noștri trebuie sa facă km ca sa iasă la joacă”

”Eu scriu mult...de mult timp... dar cică,nu ar fi teren pt a se face un parc!Pt luminițele de sărbători,in fiecare an de 3 ani încoace...pt flori pe stâlpi... dar,e greu...😏Bine că avem primărie să stea la cald angajații,că în rest,nu FAC NIMIC pt Someșeni!!! Poate ar trebui sa creăm o pagină unde sa se înscrie familiile de aici,și să stresam mai mulți... Doar pe mine,nu mă bagă nimeni în seamă🤪”

Și ar mai fi câteva zeci, dar mai bine vă convingeți singuri. 

 

 

Adauga comentariu