Emil Boc, scrisoare emoționantă pentru CFR Cluj! Oare fanii Universității Cluj ce zic?

După victoria celor de la CFR Cluj în fața scoțienilor de la Celtic, Emil Boc a adresat o scrisoare emoționantă echipei clujene. Ce spun fanii Universității Cluj despre o asemenea „trădare”? Nu de alta, dar edilul clujean le-a mulțumit fotbaliștilor de la CFR Cluj în numele clujenilor. Să reprezinte aceste „felicitări” un gest necugetat din partea lui Emil Boc? Cum rămâne cu suporterii U Cluj?

Câtă vreme U Cluj a eșuat lamentabil promovarea în Liga I, Emil Boc a găsit timp pentru a mulțumi echipei rivale pentru că au reușit, din nou, să pună Clujul „pe hartă”. 

Oricum, CFR Cluj a primit numai aprecieri și felicitări din partea primarului Emil Boc, știut fiind faptul că municipalitatea clujeană finanțează echipa U Cluj.

Cum ar veni, eforturile financiare merg către U Cluj, iar felicitările către CFR Cluj!

Rămâne de văzut cum vor aprecia fanii Universității aceste laude făcute în numele comunității clujene. 

Deși, când e vorba de harta Europei…

„Vă felicit, în numele comunității clujene, pentru performanța obținută aseară, în cel de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, împotriva echipei Celtic FC! Rezultatul obținut în meciul de pe Celtic Park va rămâne pentru mult timp în memoria colectivă a suporterilor clujeni și români. Prin efortul remarcabil al echipei aţi reuşit să puneţi din nou Clujul pe harta sportivă a Europei!

Felicitări, CFR 1907 Cluj! Mulţumim, băieţi! Ne-ați dat ocazia să trăim o seară cu adevărat magică aici, acasă, la Cluj. Deși calificarea în grupele UEFA Europa League este deja o garanție, sunt convins că veți lupta cu aceeași dârzenie și în play-off, în meciurile împotriva echipei Slavia Praga, pentru a obține calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Sunteți la 180 de minute distanță de grupele celei mai puternice competiții de fotbal din lume, Liga Campionilor, și de a le oferi clujenilor un nou motiv de mândrie! Mult succes, suntem alături de voi!”, ar fi notat edilul clujean în scrisoarea adresată CFR Cluj, conform monitoruluiclujean.

 

 

Adauga comentariu