Electric Castle, la a treia editie: 10.000 de metri patrati pentru 100.000 de electrici

Anul acesta, Electric Castle isi deschide portile pentru 100.000 de vizitatori. Main Stage-ul se va muta din curtea castelului, numarul scenelor va creste, iar intreaga suprafata a festivalului va ajunge la 10.000 de metri patrati.

Au trecut doar trei ani de la prima editie a Electric Castle, festivalul care a revolutionat evenimentele de acest tip din Romania. Trei ani in care castelul de la Bontida a ajuns vedeta in intreaga lume datorita unei echipe care si-a propus sa ajunga cat poate de sus cu doar doua litere – EC – si se incapataneaza sa se autodepaseasca in fiecare an. De la 32.000 de vizitatori, cati au fost in primul an, 79.000 cati au ajuns la castel in al doilea, anul acesta cifra “electricilor” va ajunge la 100.000. Asta promit organizatorii, care spun ca si suprafata festivalului va creste direct proportional cu numarul celor care vor ajunge aici in vara.

Anul aceasta a crescut foarte mult suprafata festivalului, care ajunge la aproape 10.000 de metri patrati. Avand o suprafata mult mai mare, ea va fi mult mai generoasa, cu mai multe zone muzicale, dar si cu foarte multe zone de activitati. Atat pozitionarea scenelor cat si a zonelor din festival a fost gandit pentru a le oferi electricilor o experienta de festival cat mai completa”, spune PR-ul Electric Castle, Andi Vanca.

Anul acesta, Electric Castle va avea sase scene, plus inca alte doua zone muzicale. Scena principala va fi mutata spre zona in care se afla campingul anul trecut, “pentru ca acolo este un spatiu mai generos si ne asteptam la o audienta mult mai mare decat in anii trecuti”, dupa cum spune Andi Vanca. In curtea castelului, in locul scenei principale, va aparea Boiler Stage, unde vor urca nume ca  Sigma, Sub Focus, Askillz & Krafty Kuts, Suie Paparude sau Subcarpati.

Am vandut un numar de abonamente aproape dublu fata de anul trecut in aceeasi perioada, iar foarte multe dintre ele s-au dat in strainatate. Electric Castle devine un festival international in adevaratul sens al cuvantului, iar la aceasta editie ne asteptam la 2.500-3.000 de straini. Anul acesta ne asteptam la un peste 100.000 de oameni in cele 4 zile de festival, iar aproximativ 15.000 dintre ei vor putea sta in campingul nostru”, mai spune PR-ul festivalului.

sursa foto: Adrian Varzaru

Adauga comentariu